Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Chen 

všechny recenze uživatele

Po pár předchozích zklamáních v případě animovaných filmů inspirovaných u stáje DC Comics, je Justice League: The Flashpoint Paradox příjemným překvapením. Nekompromisně brutální, atmosférický a s neutuchajícím tempem už od počátku. Navíc se nesoustředí jen na Flashe (či Batmana, který je teď hodně v módě a DC se ho snaží nacpat kam jen může), ale i na jiné zajímavé postavy. Naprostá spokojenost. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší animák, co jsem kdy viděl. DC je na animáky prostě machr, zde je tolik brutality a drsných scén, až to hezký není, opravdu v některých situacích to není pro děti. Výborný film ze světa DC trochu jinak, u mě naprostá spokojenost...byly momenty kdy se mi téměř zastavil dech a kdy jsem jen s napětím očekával, co bude dál. Nemám nic, co bych vytkl. ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Hrané filmové zpracování mi sedí více, jsem asi už i namlsaný současnou komiksovou velkoprodukcí, takže jsem nějak postrádal tu epičnost a grandióznost doprovázející Temného rytíře nebo Muže z oceli. Upřít se Justice League: The Flashpoint Paradox ale nedá solidní tempo, film se ani na chviličku nezastaví. Jenže možná i proto jsem se hůř orientoval v postavách, všelijakých hrdinů je tam nespočet. Flash celkem sympaťák, vtipná byla hříčka s alternativním osudem Batmana i Supermana. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Flash v alternativní realitě, která sice má (stejně jako předchozí filmy) rating PG-13, ve skutečnosti se však pohybuje už za touto hranicí. A je to samozřejmě dobře: odtínání různých částí těla, průstřely hlav, permanentně chlastající Batman (však má taky proč!) a Superman jako variace na Frankensteinovo monstrum. Celá animovaná série vyniká skvělými nápady, suchými hláškami, nadupanou akcí, takže většinu hraných velkorozpočtových comicsových produkcí strká hravě do kapsy. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle bylo něco. Není to zrovna nejoriginálnější, cestování do minulosti a změny alternativní reality jsou poměrně profláklé téma, ale tohle se fakt povedlo. Elseworld byl tentokrát opravdu vymakaný a docela překvapilo, jaký to byl krvák. Nejlepší je, že na to, jakou to má nestandardní délku se tam pořád něco děje, takže to pěkně odsýpá a rychle to uteklo. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama