Reklama

Reklama

Navždy svoji

(seriál)
TV spot 1
Česko, 2013, 4 h 31 min (Minutáž: 45–46 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Celých šest týdnů budou moci diváci České televize sledovat osudy tří velmi odlišných párů z různých koutů republiky, které se rozhodly, že v létě roku 2012 vstoupí manželství. V seriálu ale nebudeme pouze svědky předsvatebních příprav a svatebního veselí těchto dvojic, ale především se staneme svědky jejich nejrůznějších partnerských a rodinných peripetií. Proč jsou vlastně spolu a co si od vzájemného soužití slibují? Režisérka dokumentárního seriálu Erika Hníková (Ženy pro měny, Nesvatbov) ve spolupráci se scénáristkou Irenou Hejdovou (Děti noci) zvolila observační metodu natáčení, kdy tvůrci jen minimálně manipulují s natočeným materiálem a nechávají svým hrdinům co nejvíce prostoru a přirozenosti. (Česká televize)

(více)

Videa (5)

TV spot 1

Recenze (83)

tereez 

všechny recenze uživatele

Pouštím si to tak jednou ročně stejně jako Etudy, v rámci snahy o nějaký osobní rozvoj aneb co nedělat ve vztahu. Tohle je sakra bohatá studnice, stejně jako první díly Etud s dvacetiletými krásně naivními protagonisty. Update k seriálu 2020: podle těch internetů jsou spolu už jen Zdeňka s Ondřejem, vychovávají jednu dceru. Isabella má 3 děti. ()

TrebleClef 

všechny recenze uživatele

Velmi smutný pohled na nás, zaprděný Čecháčky při křepčení kolem svatby. Nevěřícně sledujeme tři dominy a jejich podpantofláky v nefungujících vztazích. Potetovaná kurva, panbíčkářská intelektuálka a vesnická kysna...člověk až nemůže uvěřit, že je to všechno doopravdy. Autorky zřejmě vsadily na fakt, že realita je schopná trumfnout i Kameňáky. Dokument, při kterym je třeba si dát panáka. ()

Reklama

pekl 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů před Erikou Hníkovou i Irenou Hejdovou. Takhle najít a spojit 3 páry z naprosto odlišných vesmírů! Wow!!! Moc nechápu obviňování z laciného šmírování a bulvárnosti. Těm účinkujícím musela být jistě slíbena velmi dobrá odměna a navíc to museli být svého druhu exhibicionisté, ale stejně...Myslím, že teď si hodně párů, které se ke sledování tohoto seriálu dostaly, svatbu nakonec rozmyslí. Jediný recept na šťastné manželství je v tradiční víře. Kéž by všechen bulvár přinášel taková morální poselství!!! ()

Anteia 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle jsem si říkala, že nechápu proč vybrali zrovna takové páry, ale ve výsledku musím uznat, že byli skvěle zvolené (tak odlišně podivné). Ale co naprosto nechápu je, jak můžou být dospělí (Češi) takoví volové, jít do TV seriálu Navždy svoji, vzít se a rozvést se. Potom to trochu působí jako by chtěli pouze ušetřit za kameramana na obřadu, hm. Na druhou stranu docela jsem se nasmála nad nepředstíranou demencí účinkujících, to musím uznat. A nakonec jsem musela taky uznat, že pár spojený římskokatolickým svazkem byl nejnormálnější. A to i přes fakt, že když jsem je viděla naživo působili neskutečně divně, ale zase méně než další párové individua, které byli v tomto podivném seriálu nasvíceni. Ne, vážně. Seriál pro napravení ztuhlého krku to je výborný! ()

DonQ 

všechny recenze uživatele

Vybrali dobré extrémy, to se musí uznat :) ujetí, byť hodní pánbíčkáři, šlapku s lemplem a mamánka s generálem, nadrženýho hlavně na manželův barák a kojená nenávistí vůči tchýni. Musím uznat, že jsem se neskonale bavil. Především vesnické duo bylo dokonalé, ti zbylí byli jen takové křoví. Nad pánbičkáři by člověk zaplakal, ale zjevně se mají rádi, jejich život mi připomínal spíš nějaký skanzen, všechna čest, že je zcela míjí dnešní konzumní společnost bez hodnot, takových lidí určitě ubývá. Nad šlapkou by člověk taky asi zaplakal, ale z jiného důvodu. Jde o typickou dvojku dnešní doby, lidi bez hodnot, bez zájmů, jen prachy prachy a hlavně si užívat. No děs. Ale ten její frajer byl snad ještě větší blb než ona. Pevně však věřím, že v Řepíně je "veselo" ještě dnes. Dokonce jsme se tam byli s ženou i podívat a doufali, že sexyJarouška zahlédneme běhat po návsi. Dokument mi sedl i z jiného důvodu, a to že v době vysílání jsme sami také plánovali svatbu. Žel bohu jsme si z této šestice nemohli vzít žádnou inspiraci (jen jsem zkoušel marně překecávat na fotku "vášnivého Jarouška", ale marně ! :o) ). Nebudu hodnotit do jaké míry je to autentické atp., ale řekl bych, že všichni celkem bez příkras obnažovali svoje nedostatky a tuto upřímnost (nebo v některých případech hloupost?) oceňuji. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení tét sondy do nitra moderní české společnosti začalo v dubnu 2012 a skončilo v průběhu ledna 2013. (ČSFD)
  • Režisérka dokumentárního seriálu Erika Hníková ve spolupráci se scenáristkou Irenou Hejdovou zvolila observační metodu natáčení, kdy tvůrci jen minimálně manipulují s natočeným materiálem a nechávají svým hrdinům co nejvíce prostoru a přirozenosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama