Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (423)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupý, až trapný obsah, který k filmu dodal Bontonfilm, mě velmi nalákal. Že ale dostanu filmařský moribundus nejhrubšího zrna, to jsem opravdu nečekal. Tvůrci věděli, že hlavní roli obsadilo herecké dřevo a to takové, že by si s ním nehrála ani Zápotockého Barunka, a tak ho přinejmenším do první poloviny filmu ani moc neukazují. No, přátelé, na to, že je to hlavní role, kurva, tak má docela málo prostoru. Když on například ani neumí plovat. On plove v řece, kde je voda po kotníky. No, těěě Zeus. Celé je to tak špatné, že Alcid, klidně to ale mohl být Charles nebo John, zvaný jinak Herkules, vůbec ničím nepřipomíná antického bájného hrdinu, ale kazí film ještě víc, než to svého času s grácií dělal Kevin "mám rybí oči" Sorbo. Zápletka, která je pochopitelně také špatná, plytká, trapná a strašně klišovitá, nezaujme ani tradiční divačky Tvajlajtové limonády. Vlastně nedovedu ani říct, komu je film určen a proč tvůrci vsadili na princip zvaný: Hamlet bez Hamleta. Herkules coby trapný upejpavý šašek s dobrou figurou (jeho jedinou devízou) se motá (pokud už je konečně v záběru) napříč špatně natočeným filmem ožralého scenáristy a nám divákům nezbývá, než odškrtnou další sračku v čekání na dokonalé zpracovaní klasické pověsti. Eduard Petiška musí dělat v hrobě ruletu. To není možný, tohleto. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Ano, Herkules nám v panoptiku osvalených mazlíků inspirovaných jistou Číslovkou chyběl. Snad je poslední. A určitě je nejhorší. Ono, když hlavnímu hrdinovi propůjčí muskulaturu pivovarského vola a obličej retardovaného pasáčka vepřů nějakej tupoun z Tvajlajtu, je o výsledku celkem s předstihem rozhodnuto. Další kožené spodky a zpomalené vrhy zbraní, nebo soupeřem už nedám. Asi vrhnu. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Víte jak před čtrnácti dny tak mohutně pršelo, tak to se Pius koukal na tenhle film a chcal smíchem.Stejný, odpudivý vizuál jako Třístovka, impotence Války Bohů, naivita televizního Spartaka říznutá imbecilností druhého Stmívání a hloupého egoismu jako nový Conan.Všechen tenhle negramotný bordel navíc bez pořádné řezničiny v pégéčkovým rejtingu.Kullan Chlup by se perfetkně hodil do áčkovýho gay porna.Díky bohu sem od toho nečekal vůbec nic, takže sem nemohl dosáhnout vrcholu....zklamání.Naštěstí se tam furt něco děje a akce, leč je bez digitální krve docela slušně baví,Už mi tam chyběla jen Ashley Greene jako mladá Xena a mohlo to být úplně "dokonalé".Seriál s Kevinem Sorbem je proti tomuhle bájny epos.35%.A ten blesk z adobe after efect mě bude děsit několik dní, i v fxguru si vyhraju víc sám v mobilu. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ľudoop z Twilightu, ten slabší Spartakus a kočka z Vikingov kontra Scott Adkins s prilepenou bradou v tak trochu guilty károvine s hroznými trikmi, bulharským komparzom, rýchlym tempom a relatívne zábavnými akčnými scénami. Ku koncu, keď sa hlavný geroj pokúša o vodcovskú polohu a prednáša hecováky pred bitkou, sa všetko definitívne zvrhne na nechcenú, ale o to väčšiu srandu. Renny ušiel od druhej Pasce dlhú cestu, a nie práve hore kopcom. ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Buják porodený jednej noci počas veľkých bleskov vyrastie. Je veľký a zbalí babu svojím mohutným telom, zoceleným anabolikami. Na bujáka doľahla krivda a zrazu bojuje za slobodu celého národa. Mácha tonovými šutrami nad hlavou a vyzabíja plno darebákov. Potom mu kamarát pomôže vstať, lebo je asi unavený... Zabíja, zabíja, je unavený, je unavený.. premôže všetkých na svete, potom dostane po papuli od obyčajného smrteľníka.. Nakoniec sa naserie jak Žánt Klónt v krvavom športe vs Tong Poa a zvíťazí. Buják sa stal kráľom. Tak! Práve ste ušetrili jeden aj pol hodiny vašho života. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (8)

  • Scott Adkins, představitel krále Amfitryóna, je ve skutečnosti pouze o 9 let starší než Kellan Lutz, který hraje jeho syna Herkula. (Geriel)
  • Ve scéně u vody, kdy se Alkeidés znovu setkává s Hébé (Gaia Weiss), se ji mění střídavě účes. (jjituska)

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama