Reklama

Reklama

Po smrti otce se čtyři sourozenci (Jason Bateman, Tina Feyová, Adam Driver, Corey Stoll) v různě složitých životních situacích vracejí do domu svého dětství, aby tu strávili týden pod jednou střechou společně s přehnaně starostlivou matkou (Jane Fondová) a nesourodou změtí drahých poloviček, bývalých partnerů i promarněných lásek. Na přetřes tak přichází jejich minulost a vztahy s lidmi, kteří je milují a znají nejlépe. Jejich společné soužití nakonec vyústí v hysterické a emocionální situace plné chaosu, humoru, lásky a vykoupení, které umí dát jen rodina. Ta nás sice vždycky dovádí k šílenství, ale stále nám připomíná naše nejčistší a nejlepší já. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (146)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Rodinné, líbivé, rozněžnělé, vztahové, sedmidenní. Trošku pohoda, trošku slzičky, trošku smích, hromada silných řečí. Ale proč ne. Každý se občas potřebuje rozněžnit nad rodinným filmem. Špatné to nebylo, Jason to táhne za všechny, natočeno jednoduše a lehce. Nehledejte žádná větší moudra. ..a co bude dál.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Ok :D :D Bavila jsem se :) Opravdu nadmíru a hlavně to bylo tím zvláštním spojením, které byl hlavně mezi sourozenci (scéna s chůvičkou a nejmladším bratrem a sestrou) a také mezi jejich matkou, která se svými novými ňadry přišla na týdenní návštěvu :D :D Je to střelený, je to hodně zajímavé v pojetí soudržnosti rodiny, ale prostě to hezky poukazuje na to, co se nám v životě děje a každý se s tím holt "popere" jinak :D Skvělá skvadra lidí :) Sem tam skvěle sprosté, sem tam smutné a jsem ráda za ten konec - spoiler - nejsem zastáncem přímo hepáčů :D :D ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Ak som si niektorý film schopný pozrieť viackrát do roka, tak TIWILU. A zakaždým v ňom objavím úplne inú dimenziu, iný rozmer. Scény, ktoré ma kedysi dojímali, ma pri novom pozretí rozosmejú a naopak.  NIe je dokonalý, ale to nie je ani život, (rodinné) vzťahy, ktoré dokumentuje. Herecky srdcovka, Adam Driver rulezzzzzzz. 4ever. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Fain jednohubka, ale tenhle koncept (sourozenci se sejdou po letech ve svém rodném městě a vyrovnávají se s duchy minulosti i přítomnosti) na mě obvykle funguje mnohem líp. Tady se sice pracuje s fakt nadstandardním obsazením, ale protože těch linek bylo tolik, k nikomu jsem si stejně nedokázal vytvořit nějaký vztah. Asi bych i tolik netlačil na ten humor za každou cenu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Na to jakou neuvěřitelně kvalitní skvadru Shawn Levy měl, to totálně podělal. Nevím jak víc nezáživný film mohl natočit, než právě Co by kdyby. Má tu nádhernou Rose Byrne, vždy sympatického Jasona Batemana a v dalších vedlejších i hlavních rolích tu běhají herci jako Jane Fonda, Adam Driver, Cory Stoll nebo Timothy Olyphant. Jenže výsledek je tak neskutečně mdlý, že Vás ani závěr nezahřeje u srdíčka. Nuda. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Auto, ve kterém přijede Wade Beaufort (Dax Shepard) do nemocnice, a které ve filmu převrátí na střechu, je Jaguar E-Typ III. řada. (Laslo)

Reklama

Reklama