Reklama

Reklama

Po smrti otce se čtyři sourozenci (Jason Bateman, Tina Feyová, Adam Driver, Corey Stoll) v různě složitých životních situacích vracejí do domu svého dětství, aby tu strávili týden pod jednou střechou společně s přehnaně starostlivou matkou (Jane Fondová) a nesourodou změtí drahých poloviček, bývalých partnerů i promarněných lásek. Na přetřes tak přichází jejich minulost a vztahy s lidmi, kteří je milují a znají nejlépe. Jejich společné soužití nakonec vyústí v hysterické a emocionální situace plné chaosu, humoru, lásky a vykoupení, které umí dát jen rodina. Ta nás sice vždycky dovádí k šílenství, ale stále nám připomíná naše nejčistší a nejlepší já. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Shawn levy konecne zrucny reziser, natocil slusnu , donbre odsypajucu komediu, u ktorej sa clovek nielen pobavi ale aj usmeje. Batemana otvorene nemusim, ale ostatni herci slapu vyborne, konkretne teda Tina Fey /Nocni Rande, Protivny sprosty holky/, genialna uz postarsia Jane Fonda /Kone se take strileji, Na Zlatem jezere/, slusny Adam Driver /Paterson od Jima Jarmuscha/, Rose Byrne /Spy, Za borovicovym hajem, Star Wars 2002/ a neviem zeby mi Corey Stoll /Nabit a Zabit, jeji pripad, Zlato 2016/ nahanal nejaku hrozu , skor uz taky Woody Harrelson - z neho mam husiu kozu od natocenia toho svinstva NBK. Rezisersky na urovni, levy sa vyzna, obycajne dialogy prevladaju, humor verbalny aj neverbalny, spokojnost, cira oddychovka, Diky, Shawn Levy . 69 % ()

Hees 

všechny recenze uživatele

A kde je toto prosím vás komédia? Toto je rodinná dráma s rôznymi zaujímavými postavami a bez kvalitnejšieho príbehu. Každá jedna postava sama o sebe je veľmi zaujímavá a jej príbeh je poučný, ale príbeh je o rodine ako musia sedieť na stoličkách počas smútku čo im zomrel otec. Príbeh nie je veľmi poučný skôr ide o to, že život ľudom hádže rôzne prekážky pod nohy a ako sa ľudia s tým vyrovnajú čiže čo hovorí tento film? No zjednodušene, že život nie je sladká prechádzka ružovou záhradou, ale skôr prechádzka medzi tŕnmi. Koniec je trochu trápny a to z dôvodu, že no proste Amerika treba z každého niečo, aby vo filme bolo, aby nebol niekto nespokojný a pointa znamená pre tento film menej tak aj tak dopadol ako mal. A dôvod ešte prečo je tento film trocha nižšie? Lebo nie je ani komédia a ani dostatočne poučný a potenciál skvelých postáv vyšiel proste na zmar. Škoda v konkurencii podobných rodinných drám odporúčam iné filmy. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film s podobnou zápletkou jsem už viděl a to celkem nedávno. Ono asi těch filmů bude více co jsou na jedno brdo. Každopádně tady se nám sešla zajímavá herecká sestava, což je určitě pozitivum tohoto filmu. Bylo zde i několik vtipných momentů, kdy jsem se od srdce zasmál. Ovšem bylo to takové zdlouhavé a postupem času nudné. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Obrovská vykrádačka August: Osage County. Fakt netuším čo chcel týmto Shawn Levy dokázať, ale vyzerá to tak, že sa pokúšal o nejaký koncept rodinnej satiry, no akosi nevyšlo. Ten rodinný kruh bol tak tak strašne prehustený kadejakými problémami, tajomstvami a výčitkami, až to napokon bola obrovská nekonzistentná spleť o všetkom a o ničom. Nehovoriac o tom, že mnoho tých akože ironických scén vyznievalo dosť trápne. Herecké obsadenie síce fajn, no po scenáristickej stránke dosť priemerné. Stačilo by nejako osekať všetky tie problémy a pri nižšom počte sa zamerať na ne viac do hĺbky. Menej je v tomto prípade niekedy viac... ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli to bylo mojim zvlastnim momentalne mentalnim rozpolozenim, hvezdnou konstelaci nebo sympatickou hereckou sestavou, ale... Vypinam na chvili ironii - tenhle film mi udelal dobre, kdyz jsem to potreboval, bez ohledu na par klise ma sve kouzlo, vtip a preci jen cloveka prinuti k zamysleni. Zapinam ironii a premyslim, cim bych svuj komentar odlehcil. Sceny s nocnikem mely az prekvapivy filozoficky rozmer... :) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Auto, ve kterém přijede Wade Beaufort (Dax Shepard) do nemocnice, a které ve filmu převrátí na střechu, je Jaguar E-Typ III. řada. (Laslo)

Reklama

Reklama