Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (180)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Extrémní negerská zábava. Přiznám se, že na první díl mám jen mlhavé vzpomínky. Tady si každopádně Marlon Wayans narazil tu kurvu z Érla. Musím uznat, že jim mezirasový vztah náramně sluší. Film si opět bere na paškál novodobé horory. Za zmínku stojí hlavě Sinister. Film na samém počátku nasadí brutální tempo, kdy jsem se smál takřka nepřetržitě. Humor je vybroušen na absolutní hranu nevkusu, tak jak to miluji. Dělá si legraci úplně ze všeho a před ničím se neskloní. Vtípky se postupem času bohužel opakují a humoru celkově ubývá. I přesto se v mých očích jedná o luxusní parodii, která je rozhodně srovnatelná, coby humorem, s počátky Scary movie. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

První díl mě nepobavil snad kromě 2 scének to ale neplatí o tomhle pokračování. Už dlouho jsem se takhle u filmu nenasmál tak jako u tohohle šíleného komediálního nářezu. Nebudu sem psát nejlepší scénky protože jich je moc, ale jisté je jedno pokračování má ještě víc šíleného Marlona než v jedničce a k němu přibyla nádherná Jamie Pressly. Po předchozím díle jsem nečekal nic a dostal jsem strašně moc a proto přihodím navrch jednu hvězdu. 82% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ozbrojený černý kněz a rasistické narážky mezi černochem a hispáncem mne bavily. S Malcolmovou rodinou, vymítači i žárlivým výrobkem to bylo podstatně horší. Sice oceňuji kadenci deseti vtipů za minutu, ale s politováním musím tvůrcům vzkázat, že jsem se skutečně zasmál asi pětkrát a ten zbytek pokusů o fór spadl pod stůl. Očekávám do týdne nějakou partičku sexy mexických služebných, aby mi pod stolem uklidily. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Truc podnik dvě. Nechápu, když se jednička nepovedla, proč natáčeli dvojku. Zpočátku má film své světlé stránky a docela dost jsem se zasmál, ale poté přijde totální chaos. Scény jsou vytržené z kontextu a jednotlivé dialogy nedávají smysl, jak filmem, tak obsahem. Postupně jsem si říkal „what´s the fuck??“ Opravdu nedoporučuji, je to totální bída a chaos. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Wayansové už nejsou zábavní jako v leteh 2000. A tohle dílo to jen potvrzuje. Ano uznávám je to lepší než první díl ale to moc nepomůže. Začátek je sice zábavnej ale po prvních 10 minutách film padá do těžké trapnosti. Černoský humor je ohranej a rasismus ke konci filmu není tak moc vtipnej. Pochybuju že se Wayansovy aspoň minimálně přiblíží k dokonalosti Scary movie. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama