Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (180)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ale jo, v první půlhodince jsem se nasmála skoro stejně jako u jedničky, i když nafukovací pes v samém počátku byl paradoxně i vrcholem filmu. Po půl hodince už to šlo ale ze tří hvězd strmě dolů, protože se povedené vtípky vesměs poschovávaly mezi kanonádu černošských a sexistických fórků, a když se z takovejch udělá hlavní náplň filmu na úkor parodovaného materiálu, začne to být docela zívačka. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Truc podnik dvě. Nechápu, když se jednička nepovedla, proč natáčeli dvojku. Zpočátku má film své světlé stránky a docela dost jsem se zasmál, ale poté přijde totální chaos. Scény jsou vytržené z kontextu a jednotlivé dialogy nedávají smysl, jak filmem, tak obsahem. Postupně jsem si říkal „what´s the fuck??“ Opravdu nedoporučuji, je to totální bída a chaos. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že mě první díl bavil dost. Zasmál jsem se mnohokrát a považoval jsem ho za lepší novodobou parodii, protože ty odpady co vychází, na to se nedá koukat a Haunted house hodně vyčníval. Druhý díl už je však o něco slabší. Recyklace vtípků z dílu prvního mi nepřišla moc vtipná, ikdyž to Wayans převedl ještě na větší úroveň trapnosti. Nemůžu říct, že jsem se u něčeho nezasmál, ale už to nebyl tak intenzivní smích, spíše jen pousmání. Potěší nějaké zajímavé narážky(třeba ta na Scarie Movie mi přišla hodně povedená), dobře zparodované některé situace z oblíbených nových duchařin a casting taky není vyloženě zlej. Některé scénky pobavily, některé stály za hov*o a ještě potěšilo pár hororových efektů. O třídu horší, ale pořád to tak nějak nenudí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě opět dobrý. Wayans je blázen a vynikající komik, jeho mimika,řev a zejména opícháním Annabell si u mě získal respekt, protože něco tak oplzlého a zároveň vtipného jsem v životě neviděl, za mě už teď kultovní scéna. Nasmál jsem se parádně. Slepice, shiloh a Mexický soused také neměli chybu. 65% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Marlon Wayans je zpátky a s ním i jeho typický humor.Od jedničky se vůbec nic nezměnilo, geniální scény u kterých padáte smíchem se střídají s těmi trapnými, úsměvnými či jen zoufale nudnými.Když se na plátně objeví situační humor funguje, když se mluví je to zoufalé.Scénky Wayans dělat umí, dialogy psát už ne.Začátek je řacha a smějete se prakticky neustále, od půlky to vyhnědne a nijaký konec tomu moc nepomůže.Jsem asi úplně na stejným hodnocení jako u prvního dílu.Nejvíc k zamyšlení je to, že občas je to víc děsivé, než samotné horory které to paroduje a pár lekaček funguje skvěle.Ve světle Seltzerů a podobných debilů je Marlon Wayans pořád komediální třídou, se kterou se dá počítat.50%. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)
  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)

Reklama

Reklama