Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 9
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 9

Recenze (116)

IZFNP 

všechny recenze uživatele

TVD v 5. sezóne už nestoja ani za starý groš, preto som bola na tento počin extrémne zvedavá. A môžem povedať, že pre mňa sa jedná o super prechod z teen denníkov do trochu temnejšieho, dospelšieho sveta pôvodných upírov. Originals ukazujú zaujímavé charaktery, prijateľné zápletky a vyspelejšie spracovanie. Soundtrack zatiaľ výborný a rodinka pôvodných má charizma, pre ktoré sa oplatí pustiť si nový diel. Zatiaľ spokojnosť, uvidíme, čo ponúkne druhá séria. ()

Esinti 

všechny recenze uživatele

Upíří deníky upadaly, upadaly a upadaly až hrozilo, že spadnou úplně na dno. Když tu se najednou tvůrci rozhodli udělat spin off o rodině původních a ejhle vznikl opravdu dobrý seriál. Jedna hvězda je za perfektní herecké výkony všech původních, kterým jejich role sedí jako ušitá. Další za vyvrácení myšlenky, že x tisíc let staří původní nemají na práci nic jiného než ztrpčování života již tak zakomplexované a depresivní Eleně a další za občasné lehké provázání s původním seriálem (příjezd Tylera, Hayley a nebo zmínka o Klausově dovolené v Mystic Falls). Další hvězda je za to, že se nejedná o klasický teenage slaďák jakým jsou VD, ale o seriál plný akce, zvratů, trhání hlav a krve. A takto bych mohl pokračovat do nekonečna. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Príjemne pokračovanie jednej dejovej línie z Upírskych denníkov, kde príbeh sa venuje rodine pôvodných upírov. Postava Klausa bola od začiatku pre mňa dosť zaujímavá, takže som rád že dostal väčší priestor v samostatnom seriály. Seriál je plný zvratov, zaujímavých postáv. Ak sa Vám páčili Upírske denníky tak Vás záujme aj toto. Kvalitou sa síce nevyrovná prvému zmienenému seriálu, pretože miestami mi to prišla ako taká stereotypná dráma o rodine, ale za pozretie to stojí. Akurát vytknem prvú sériu, ktorá bola nezaujímavá a nudná. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Série 1: Souběžně běžícím Vampire Diaries je příběh ovlivňován jen minimálně. Za mě rozhodně zajímavější a ve světle Vampire Diaries originálnější zápletka. Ačkoli se nevyhneme stereotypnímu nekonečnému umírání a ožívání postav, oproti Deníkům to není tak zlé a seriál si drží slušné tempo po celou dobu. ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

1-3.serie Rozhodně lepší podívaná než pubertální Upíří deníky, které se točí jen kolem milostného trojuhelníku a nápad to ztrácelo po první serii. The Originals jsou dospělejší, nápaditější, děj je rychlejší a uvěřitelnější. Jednotlivé zvraty dávají víc smysl a jsou propracovanější. Neopakuje se tam jedno téma dokola, neběhaj tam dvojníci a když se rozhodně někdo někoho zabít, tak ho fakt zabije. 4.serie Ztrácí to na dechu, člověk se v tom začal trochu ztrácet, stejně jako postavy se plácaj ve svych rolích. Měli to tady ukončit. 5.serie Neměla snad ani vzniknout. Zmar. ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Postava Klausa Mikaelsona (Joseph Morgan) bola pôvodne určená na to, aby bola zabitá v seriáli Upírske denníky (2009), ale stále sa zvyšujúca sa popularita postavy priniesla nielen prežitie, ale až vlastný seriál, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu. (pancoyote)
  • Joseph Morgan (Klaus) vyhrál cenu na People Choice Awards 2014 v kategorii "Favorite Actor in a New Series". (MonicaPixie)

Reklama

Reklama