Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 7
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 7

Recenze (116)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pilot : Za predpokladu, že ste fanúšikmi Upírskych denníkov, a upírskych ság, tak sa vám tento seriál musí zapáčiť. Ja ale nespĺňam ani jednu z týchto kategórií, a o to viac ma prekvapilo, že pilot ma pomerne bavil. Najzaujímavejšie bolo, že išiel veľmi hladko, a herecké výkony boli výrazné natoľko, že som bol spokojný. No napriek tomu nikdy Originals nebudú mojím šálkom kávy, a práve preto pochybujem, že by som sa k ďalším epizódam dostal. Ale ako som už napísal - nikdy nehovor nikdy. Hodnotenie pilota : 50% ()

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

První díly jsou celkem nekoukatelné, ale kvalita naštěstí po uvedení do děje stoupne. Seriál bohužel trpí stejným neduhem jako jeho starší bratříček - hezcí herci mají přednost před charismatickými a praktické činy, jako zbavit se někoho, kdo vás zradí každý druhý týden, se nedějí. Přes to všechno je to celkem příjemná oddechovka. A absence středoškoláků je velkým plusem. ()

Reklama

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý seriál,ktorý ma úplne chytil.Upíri chlastajú,milujú sa,nenávidia a dokonca plačú,čiže riadny citový život obyčajných ľudí.Dialógy sú vycibrené a komplikované,vidieť,že sa s nimi pohrali.A taktiež mágia,v poslednej dobe po Harrym Potterovi je čoraz viac in.Dej je riadny dospelácky čo sa týka krvi a zabíjania,ale posteľ ostáva tabu.1.séria 60 %.Až potom som pozrel celé TVD a v tomto kontexte to zaslúži aj po doterajších dieloch 2.série pridať na hodnotení.Výborný Joseph Morgan.Po ukončení 2.série zvyšujem na 80 %. ()

mArtinko5MB 

všechny recenze uživatele

Pilot nič nové okrem pár faktov nepriniesol. Preto zatiaľ hodnotím iba 60%, vkladám do seriálu nádeje a dúfam, že sa neuberie teen-agerskou cestou, po ktorej kráča Vampire Diaries. Po pár častiach nadšenie a určite živšia atmosféra ako TVD. Po 3. časti 75%. Do siedmej časti začínam mať pocit, že sa to schyľuje k charakteru TVD, čo jedným slovom znamená úpadok. 65% ()

Knightey 

všechny recenze uživatele

Na tenhle serial jsem zacal koukat spis z nudy. Nic pred tim, jsem na podobny styl nesledoval a nevidel. Bohuzel moje ostatni serialy nejsou uz a diky hodnoceni na CSFD jsem vybral tento. A nelituji. Je fakt ze prvnich par dilu jsem byl kompletne mimo ale postupem casu se to zlepsuje a obcas me dej mile prekvapi. Takze za me super na odreagovani u TV :) ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Postava Klausa Mikaelsona (Joseph Morgan) bola pôvodne určená na to, aby bola zabitá v seriáli Upírske denníky (2009), ale stále sa zvyšujúca sa popularita postavy priniesla nielen prežitie, ale až vlastný seriál, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu. (pancoyote)

Reklama

Reklama