Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 7
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 7

Recenze (116)

SheenaStaley 

všechny recenze uživatele

Po pilote som bola trošku zmätená, po prvom dieli sa toho moc nezmenilo ale od druhého dielu ma presvedčili a verím, že Originals budú ešte lepší ako Vampire diaries.... ! Teším sa a zatím zaslúžených 5* *EDIT* po troch sériách som stále viac a viac nadšená a je mi lúto, že už nemám kam zvýšiť hodnotenie, napriek tomu, že Vampire diaries naďalej ostávajú mojou srdcovkou Originals ich prekonali o 360 stupňov a dúfam, že ma budú sprevádzať ešte veľa seriálových rokov. :) ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Na spin-off mám rovnaký názor, ako na TVD. Seriál s Originals sa zdá byť ako konečne niečo dobré z TVD, ale keďže to má v rukách Julie Plec, tak aj v spin-offe, samozrejme, musela trepať otravné love-story, ktoré z toho robia ďalší corny series pre teen-girls. Prvá a pól epizódy, pohoda. Ostatok, trápne. (btw. ale na Phoebe Tonkin sa dobre pozerá. Joseph Morgan ma so svojim prízvukom už prešiel) ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Príjemne pokračovanie jednej dejovej línie z Upírskych denníkov, kde príbeh sa venuje rodine pôvodných upírov. Postava Klausa bola od začiatku pre mňa dosť zaujímavá, takže som rád že dostal väčší priestor v samostatnom seriály. Seriál je plný zvratov, zaujímavých postáv. Ak sa Vám páčili Upírske denníky tak Vás záujme aj toto. Kvalitou sa síce nevyrovná prvému zmienenému seriálu, pretože miestami mi to prišla ako taká stereotypná dráma o rodine, ale za pozretie to stojí. Akurát vytknem prvú sériu, ktorá bola nezaujímavá a nudná. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Spin-off Upířích deníků vzniklý zřejmě kvůli popularitě Původních. Pilot a první díl jsou vykradené z Upířích deníků a trochu doplněné (nuda = TVD bez Damona). Ale potom už se to zlepšuje a je to dokonce i zajímavé, a protože se mi Klaus, Elijah i nakonec i naivní Rebekah zamlouvají, líbí se mi to a sleduji dál. Samozřejmě zde nechybí ani otravné postavy jako Marcel a jeho pohůnci a vlček Hayley, která je mi nesympatická (ale třeba si mě ještě získá, kdo ví), plus nesmím zapomenout otravné čarodějince. Zatím hodnotím velmi dobře, i když se mi přesun do New Orleans a absence Caroline moc nezamlouvá. ()

Knightey 

všechny recenze uživatele

Na tenhle serial jsem zacal koukat spis z nudy. Nic pred tim, jsem na podobny styl nesledoval a nevidel. Bohuzel moje ostatni serialy nejsou uz a diky hodnoceni na CSFD jsem vybral tento. A nelituji. Je fakt ze prvnich par dilu jsem byl kompletne mimo ale postupem casu se to zlepsuje a obcas me dej mile prekvapi. Takze za me super na odreagovani u TV :) ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Postava Klausa Mikaelsona (Joseph Morgan) bola pôvodne určená na to, aby bola zabitá v seriáli Upírske denníky (2009), ale stále sa zvyšujúca sa popularita postavy priniesla nielen prežitie, ale až vlastný seriál, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu. (pancoyote)
  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)

Reklama

Reklama