Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Příběh začíná tam, kde první díl skončil: drbna Horáčková vybíhá z domu naproti mladým hokejistům, kteří přijeli navštívit svého dobrého kamaráda a spoluhráče na nedalekou chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali i odpočívali. Horáčkovou okamžitě napadne pozvat svou vnučku, šikovně ji narafičit sportovcům do cesty – třeba se jí nějaký všimne a holka udělá terno. Nevydrží a pochlubí se svým nápadem ostatním babkám. Zápletka se dále točí okolo pomsty Horáčkové starostovi Stehlíkovi, kvůli kterému musela opustit místo tajemnice na místním úřadě..... do vesnice přichází kontrolor z „kraje" a netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává spousta humorných situací... A nad tím vší bdí mladý farář s trochu netradičním a dvojsmyslným jménem... (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (413)

LexBarker 

všechny recenze uživatele

S přivřenýma očima musím přiznat,že je to lepší než jednička...ale jen o fous.Troška se zoufale snaží vrátit ke stylu jeho o něco povedenějších filmů Slunce,seno a zoufale se mu to nedaří...Možná si myslí,že v komediích herci nemusí hrát,že divák nad vším přihmouří oko...že není třeba zapojovat logiku...No výsledek moc přesvědčivý není...110 minutová nuda,žádný zapamatovatelný gag a přehlídka herecké trapnosti,toť vše. ()

Freefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi smutno. Je mi smutno z národa, který masivně chodí do kina na takovéto zrůdnosti, od srdce se zasměje a pak jde vesele ke svobodným volbám, v nichž vybere prezidenta, který patří spíše než na hrad přesně do takovéto ‚komedie‘. Jestliže mohlo vzniknout pokračování něčeho tak prostého, pak je klidně možné, že i náš vrchní bavič v dalších volbách svůj post obhájí. Potom budeme už jen krůček od toho, aby po dotočení Dědovřesk 8 prostým lidem zbožňovaný pan režisér, který mimochodem už v televizní reklamě zmínil, že se kapitalistou nenechá dál ojebávat, také vstoupil do politiky, a to budeme nikoliv trošku, ale úplně v prdeli… ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Babovřesky jsou jako Zdeněk Troška samotný. Tedy jde mu především o vtip, který je vynucený za každou cenu, aby pobavil diváka, ale co je nucené není už tak dobré. Také dodejte k tomu všemu, že jednička je téměř totožná s pokračováním, a věci které jsou nově implementovány do dvojky už byly použity v jiných filmech, takže vzniká klišé co nudí. Herecké výkony jsou slabé a jediné co by se dalo trochu vyzdvihnout je ten příběh, tedy spíše události co se ve snímku odehrávají. .... HODNOCENÍ: 20% (1*) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Ták reklama skončila a pokračujeme dvojkou směle dál... Hóši, já fakt nevím a nechápu jak tohle můžete s klidem poslat mezi normální lidi?! Až bude další reklama, zřejmě nebudu mít odvahu pokračovat, páč pochybuju, že se ve třetím rádoby komedialním pokračování něco změní.... Trošku víc stupidita! 10% ()

Zbyisek odpad!

všechny recenze uživatele

Babovřesky jednička byly hodně slabé a strašně dlouhé, ale ještě relativně snesitelné a s náznakem příběhu. Ale dvojka? Ta je naprosto strašná. Druhé Babovřesky jsou pravděpodobně nejhorší český film (z kinodistribuce), který jsem kdy viděl. Vůbec nechápu vyšší hodnocení dvojky oproti jedničce. A už vůbec nechápu, jak tady někdo může tvrdit, že je to dobrý film nebo dokonce dobrá komedie. Rozhodně na tom není dobrého nic. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Kvůli povodním se musely po určitou dobu točit jen záběry z interiérů a na nějakou dobu přerušit natáčení. (TheStitch630)
  • Filmový kostel nestál ani v Žabovřeskách, ani v Holašovicích. Stojí v Pištíně nedaleko Zlivu. Natáčeny byly pouze exteriéry, interiéry kostela byly natáčeny jinde. Pištínský farář měl ve filmu dostat roli faráře, ale jelikož se měl jmenovat Vylízal, ve filmu se neobjevil a filmovému štábu nepovolil vstup do kostela. (TuristikaJi)

Reklama

Reklama