Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Příběh začíná tam, kde první díl skončil: drbna Horáčková vybíhá z domu naproti mladým hokejistům, kteří přijeli navštívit svého dobrého kamaráda a spoluhráče na nedalekou chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali i odpočívali. Horáčkovou okamžitě napadne pozvat svou vnučku, šikovně ji narafičit sportovcům do cesty – třeba se jí nějaký všimne a holka udělá terno. Nevydrží a pochlubí se svým nápadem ostatním babkám. Zápletka se dále točí okolo pomsty Horáčkové starostovi Stehlíkovi, kvůli kterému musela opustit místo tajemnice na místním úřadě..... do vesnice přichází kontrolor z „kraje" a netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává spousta humorných situací... A nad tím vší bdí mladý farář s trochu netradičním a dvojsmyslným jménem... (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Zdeněk Troška je rozporuplná postavička československej filmovej tvorby. Režisér, ktorý má svoj charakteristický rukopis, ktorý však mnohým filmovým kritikom nesmierne vadí, ale na druhej strane si získal pomerne výrazné sympatie bežného, jednoduchého diváka. Ja som ku jeho tvorbe hodne zhovievavý, nezatracujem jeho snímky, vždy sa snažím im dať šancu a v kľude si ich pozriem. Väčšinou však zostanem sklamaný. Tak tomu bolo i v prípade snímku "Babovřesky", ktorý pán Troška natočil v roku 2013. No nebol som len sklamaný, ale doslova som bol znechutený z tých trapností, ktoré som tam videl. Bol to odpad! No a ja blázon, som si potom pozrel aj volné pokračovanie, i keď som vedel, že "Babovřesky 2" budú taký istý odpad! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Já si myslím, že napoprvé dobrý.. Zejtra už budete chytřejší !!" No, a nakonec ani napodruhý vlastně ani náznakem !! Prázdnota, recyklace a vykrádání sebe sama, prostě trapnost, i když veskrze očekávaná.. Není toho už Trošku příliš, pane režisére ?? Opakovaný vtip není k smíchu, zvlášť v podání o třídu, dvě horších "herců" !! ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci, že dvojka byla podobně jako jednička vtipná až až, hlavně začátek s bábou svištící si to po okresce bylo parádní. Děj je tu ale o mnoho jednodušší a nějakou větší zápletku nečekejte, v tomhle případě byla jednička mnohem lepší. Účel pobavit to splnilo a návštěvu kina rozhodně nelituji, i když si zrovna přímo vedle mě nemusel sednout starší děda, když bylo všude okolo volno... ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Víte jak poznám že nejsme v Matrixu ? Protože kdybychom byli Zdeněk Troška by netočil filmy . Dejme tomu že první díl byl tak něják stravitelný , našlo se pár vtipů sice ne niják ojedinělých , ale spíše rádoby vtipů jenže něco aspon bylo . Kdežto tento díl má slušně řečeno hovno a to ani příběh . Možná tomu někdo říká příběh , ale já teda rozhodně ne . Stačilo jen málo a snížilo se to na úroven Tomáše Magnuska a jeho Bastardy 2 , které považuju za nejhorší film . ( 20.6.14/MAC ) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vejdi a neuškoď. Ano, je to místy neúnavně hloupé, ale občas se člověk uchechtne. Chápu, že většina hodnotitelů ani neviděla. Já se zase nemůžu dívat na Troškovy pohádky vyjma Jasněnky, ale proto je hned neposílám do odpadu. Po roce 1989 u nás vznikl celý seznam mnohem hloupějších filmů, zejména v posledních letech. Tohle alespoň funguje jako dobrá kulisa při domácí práci. Jen se nemůžu stále zbavit dojmu, že místo Jany Synkové vidím tetu Kateřinu... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Kvůli povodním se musely po určitou dobu točit jen záběry z interiérů a na nějakou dobu přerušit natáčení. (TheStitch630)

Reklama

Reklama