Reklama

Reklama

Vařte jako šéf!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2013, 25 min

Režie:

Jiří Charvát

Kamera:

Adam Kruliš

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nejrespektovanější kuchař u nás několik let napravoval české hospody v televizním hitu Ano, šéfe! a naučil diváky správně grilovat v pořadu Šéf na grilu. Správný kuchař musí nejdříve zvládnout základní řemeslné znalosti – a zábavná kulinářská podívaná Vařte jako šéf! je plná praktických rad, které pozvednou vaše kuchařské schopnosti. Dostanete v ní tipy na suroviny, techniku i recepty, které vás pasují na opravdové kuchaře. Během šesti dílů zaměřených na vejce, polévky, omáčky, úpravy masa, lehká jídla, gril a saláty, ryby a těstoviny dostanou tři mladí kuchařští učni – a s nimi i vy – od Zdeňka Pohlreicha užitečně informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření. Nenechte si proto ujít jedinečnou novou kuchařskou show a povzneste spolu se Zdeňkem Pohlreichem své kuchařské schopnosti na umění! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

PanZahadnyCZ 

všechny recenze uživatele

Zdeňka mám rád, ale zde, kde se snaží učit, a kuchaříci se ho ptají na různé otázky, tak jak to mají obě strany ve scénáři a je na ně milý, semtam něco vysvětlí rozhodně není to, co jsem očekával. Tento pořad se bohužel nepovedl, radši jsem si šel lehnout, než koukat na něco co mě nebaví. To, že zde hraje hlavní roli Zdeněk nemusí nutně znamenat to, že bude stejně perlit jako při natáčení skvělého Ano, šéfe. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Hodnotím poctivě po všech dílech a byť je Zdenda můj oblíbenec, musím se upřímně přiznat, že toto mě silně nudilo. Z pořadů s šéfem jsem zvyklá na jiný level. Tohle mi připadalo jako když někdo natáčí praktickou výuku na soukromém učňáku kuchař-číšník Zdeňka Pohlereicha. Edukačně asi dobré, už vím, jak dělat test čerstvých vajec, ale zbytek jídel stejně vařit nebudu. Třeba ryby, jak správně pravil Zdeněk, se u nás nežerou, neb je nikdo neumí připravit bez kostí. A já to neodfiletuju tak jako Zdeněk, ani kdybych si ten díl pouštěla v nekonečné smyčce. Ani jsem to neměla v úmyslu, čekala jsem spíš tradiční šéfovu zábavu a té se mi nedostalo vůbec. Ti tři ňoumové tam byli naprosto marní, nemělo to emoce, nemělo to žádnou spontaneitu, nemělo to civilnost, nemělo to říz. Takže nic, co mám v pořadech s Pohlereichem tak ráda. Bylo to sterilní a atmosférou podobné jako ty moderní televizní shoty o vaření typu "Božské dorty od Markéty" aneb: čum, jak se ti to v životě nepovede doma uplácat, kdyby ses posral a ještě to stojí patnáct set. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Zdenda je fajn, pořady s ním mají šťávu a ještě se u toho člověk něco naučí navařit, popřípadě když už se to nepovede, tak alespoň pochytí nějaký supr fórek nebo hlášku. Tady sice už tolik nenadává, ale o vaření je to stále a podle mě pořád patří mezi nejlepší šéfkuchaře u nás, ať už si každý říká co chce. Mě nikdy nezklame. 80% ()

stration 

všechny recenze uživatele

Zdéňa opět dokázal, že patří nejen do kuchyně, ale i na televizní obrazovky. Perfektní show, která je tentokrát opravdu čistě o vaření, a to pěkně od základů. V jednoduchosti je síla. To dokazuje Zdéňa už v prvním díle o vajíčkách. Vy, co Zdéňu nemusíte, se schválně na nějaký díl podívejte, věřím, že změníte názor. A vy, kteří máte Zdéňu rádi, se kochejte krásným, čistým vařením, nechejte se inspirovat a zasmějte se u Zdéňových hlodů. Jen tak dál! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Svojrázny kuchár Zdeněk Pohlreich je hviezdou českej súkromnej televízie Prima. Keď som ho prvý krát videl v roku 2009 v projekte "Áno, šéfe", tak som len čumel, že čo je to za exota. Zdalo sa mi ako keby Fantomas vyjebal strýka Festera do prdele a ten po deviatich mesiacoch vysral tohto namysleného vulgárneho kreténa. No ale bolo to aspoň niečo nové. Avšak všetky tie ďalšie narýchlo zbúchané pičoviny v ktorých sa Pohlreich objavil ma už vyložene srali. Tento ušmudlaný chlap sa mi fakt sprotivil. Stal sa z neho neznesiteľný odpad! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama