Reklama

Reklama

Lidé zítřka

(seriál)
  • USA The Tomorrow People (více)
Trailer 3
USA, (2013–2014), 15 h 38 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino, Jeffrey Pierce, Sarah Clarke, Jacob Kogan, Douglas Chapman (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh několika mladých lidí z různých koutů světa, kteří reprezentují další stupeň ve vývoji lidské rasy. Každý z nich oplývá nadpřirozenou schopností, například schopnost teleportace nebo telepatické komunikace. Pracují společně za účelem porazit síly zla. (Lama.Lama)

Videa (65)

Trailer 3

Recenze (64)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Totálně zapadlý nevinný sci-fi seriál pro teenagery by se do našich končin asi vůbec nedostal, kdyby jej kdysi ještě TV Fanda minimálně ve dvou reprízách neuvedla. Robbieho Amella jsem měl dřív celkem v oblibě, dlouho mi bylo vskutku líto, že opustil mého favoritního Flashe a kromě něho jsem si v tomhle seriálu našel ještě větší klenot. Jsem z dětí, co odrostly na rodinné sérii zaváté prachem jménem Spy Kids a už tam jsem měl jako malý slabost pro Alexu Vegu. A Tomorrow People mi po letech ukázali, jaká neskutečná kočka z ní vyrostla. Škoda, že nedostává vícero hodnotných rolí. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nakonec poměrně chytlavý seriál s dost nejistým a zdlouhavým rozjezdem. Variace na kultovní a postupně tak trochu zpackané Heroes si nenechám ujít a naneštěstí The Tomorrow People jsou dost klasický CW seriál se všemi neduhy této stanice. A tím je roztahanost, logické díry jako prase, důraz na milostné trojúhelníky a čtyřúhelníky a neschopnost tvůrců vytyčit nějaký směr, který je vidět především na postavách měnících motivace z dílu na díl. V půlce série se to trochu zlepšuje, postavy mi přestaly být ukradené a sci-fi linka konečně začala někam směřovat a ve výsledku je to sice tuctový, ale příjemně oddychový seriál, který má jedno velké plus - Marka Pellegrina v jedné z hlavních rolí. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Heroes 90210? Proč ne? Fandové x-menského subžánru to sjedou bez vážných následků, ti ostatní to vzdají po pilotu. A tak je to v pořádku. Nenáročná žánrová zábava, která nenabídne nic nového ani převratného, takže nenadchne (nemá čím), ale neurazí, občas pobaví, občas nabídne slušnou akci, ale z paměti se teleportuje takovou rychlostí, že tu po ní nic nenajde ani ten nejlepší telepat. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot prozatím představil typickou The CW břečku pro teenagery a já na něm kromě zajímavě napsaného finále neviděl zhola nic. Začínám mít pocit, že jsem už všechno filmové/seriálové viděl nejméně tisíckrát, a teď už se na to jen dívám stále dokolečka... Větřím průser, rád se spletu. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle dávám 4*. Má to blízko k filmu Jumper a seriálu Alphas, ale jde to svojí cestou, první díl vcelku povedený, uvidíme, co přinesou další. Po první řadě degraduji na 3*, pro velmi častou nezáživnost jsem měl co dělat, abych řadu dokoukal a vzhledem k tomu, že stále ještě není jasné, dostane-li druhá řada zelenou, předpokládám, že nedostane. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (1)

  • Stephenův otec Rodger Price (Jeffrey Pierce) má stejné jméno jako producent seriálu Roger Damon Price. (D3NJI)

Reklama

Reklama