Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (591)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejzábavnější Asylum všech dob.Banda ochotníků opět řádí v typických Asyláckých lokacích, vedená mistrem Ianem "Stevem" Zieringem, mocně podporovaná scénáristickou demencí, režisérským kreténstvím a vizuální zoufalostí, až je to tak dokonalé stupidně zábavné.Žraloci lítaj vzduchem, jsou drzí a vlezou vám až do obýváku, vy musíte prostě rychle jednat a tak je umlátíte barovou židličkou.Jestli jste si mysleli, že žralok který polyká most Golden Gate je něco geniálního, zapomeňte.Protože tady je skok člověka skrz na skrz útroby žraloka s motorovou pilou.Kde se kurva ty lidi berou, kde kurva shání peníze a kde je kurva najdu? Někdy bych strašně chtěl naporocovat sekačkou na trávu obřího krokodýla či jiné obří zvířátko, co mi poleze v obýváku...považoval bych to za vrchol své herecké kariéry.Za tu (ne)chtěnou demenci a upřímnou snahu o to vypadat ne jen jako filmaři, ale i jako lidi jim kukům dám 30%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak som si teda myslel, že u béčkového filmu ma už nemá skoro čo prekvapiť, ale toto dielko ma naozaj poriadne vyviedlo z omylu. Pripravte sa na stupídny dej, mizerných hercov a spústu žralokov, občas aj padajúcich z neba alebo plaziacich sa po zemi ako hady. Blbosti sa medze nekladú, ako ukazuje Sharknado, ale pravdou je, že istú dávku originality to malo, ak to nebudete brať príliš vážne, tak sa aj pobavíte. Skrátka len pre otrlých priaznivcov béčkových filmov, ktorí by v tom mohli nájsť aj zaľúbenie. ()

Reklama

hammer_head odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt síla. Na filmy ze studia Asylum se člověk musí dívat s nadhledem, jinak to snad ani nejde, ale co je moc to je moc. Nenapadá mě vůbec nic, proč bych měl dát aspon jednu hvězdu. Jediný klad, který jde tomuto filmu přisoudit je, že ho můžete dát jako dárek nějaké osobě, kterou moc nemusíte nebo spíš, kterou nesnášíte. Díky této kravině budete mít dárkové formality za sebou a ještě vás potěší, že ten dotyčný ztratí 86 minut svého dosavadního zbytečného života. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle shit nestačí prosté označení béčko, céčko či déčko. K popisu téhle televizní žumpy totiž nestačí celá abeceda. Takže buď honem rychle utíkejte pryč, nebo se vybavte nejméně jednou basou piv. Bez dostatečného množství alkoholu či jiných omamných látek totiž hrozí poškození mozku a znesvěcení vašeho filmového vkusu. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dokonalejší píčovina by se hledala velmi těžko, absolutní filmařské dno dosaženo! A přesně tenhle aspekt dělá ze Žralokonáda mou osobní kultovku, kterou si s jistotou zopakuju a ne jednou. Nemá cenu se rozepisovat , tohle je třeba vidět a užít si. Doporučuji všem s volnou prdelí, tedy bez výskytu pravítek. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Záběry na exteriér Finova (Ian Ziering) baru jsou skutečné jako na Santa Monica Pier. Interiéry byly natáčeny jinde. (sir-dave)
  • Posledný príspevok herca Coryho Monteitha na sociálnej sieti Twitter pred tým, než zomrel v hotelovej izbe vo Vancouveri na predávkovanie, bol práve o tomto filme. (odmocnina)
  • Fin (Ian Ziering) říká "Semper Paratus", v překladu "vždy připraven", což je motto Americké pobřežní stráže. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno