Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Taková lepší Ordinace v Růžové zahradě,ale jinak opravdu nic moc.Nápad dát seriál do správné vesnické atmosféry není špatný,ale je takový moc jednoduchý.Výkony herců taky stojí za starou bellu,ale co bychom také mohli očekávat od českého seriálu.Ani Marek Vašut to nezachránil za barem.Českým seriálům toho vždycky chybí hodně. Hodnocení:30% ()

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem několik dílů... LŽU, viděl jsem části několika dílů této parády, vždy jsem musel uklízet před televizí hromadu blitek a exkrementů.I má domácí zvířátka při více jak pětiminutovém sledování utíkají do jiných pokojů a tam se klepou hnusem. Musím říci, že málokterý seriál považuji za větší odpad, než je tohle veledílo.. 0% ()

Reklama

rusty09 odpad!

všechny recenze uživatele

Zkurvený pokračování zasraný ordinace. Celkem sem se těšil, že ordinace skončila a dají tam konečně normální seriál, bohužel přišlo pokračování. Nový herci, novej příběh, nová hudba, stejná píčovina jako to předchozí. Doufám, že těch dílů bude zase 2500 jako v ulici, abych se mohl dalších 10 let v úterý a čtvrtek nudit u televize. Nevim, proč každej českej seriál, se musí zabívat 20 lidma, každej má v každym díle 5 minut, každej tenhle úsek stojí za hovno, kdyby radši udělaly příběhy o 5-7 lidech, kterej bude propracovanej a bude to aspoň o něčem a né o tom, jak péct domácí chleba. Pochybuju, že se tenhle seriál bude zlepšovat, takže rovnou dávám odpad. Totální průser je Písařík, hrajícího totálního kreténa, kterýmu přidali zuby, díky kterejm vypadá jak kůň. ()

VlastaFlaksa 

všechny recenze uživatele

Letní oddechovka, přemýšlení zakázáno. Jen doufám, že se z toho nestane zas nějaká nekonečná záležitost, jako je třeba Ordinace, Ulice a podobné "poklady" naší TV tvorby. To že se tu opětovně ovšem v jiné roli objevuje Prachař mi až tak nevadí, ovšem u Pisaříka od role mladého nadějného doktora do role venkovského debila, to je teda pořádný sešup! :-) ()

Havala odpad!

všechny recenze uživatele

Tak především se jedná o čistý chemický derivát Růžové zahrady. To samo o sobě už je hardcore. Smutné na celé věci je to, že oblíbenou postavu Oty Kováře extrahovali a zkusili vydestilovat nejjemnější substanci která jistě s sebou strhne početnou skvadru diváků růžovky. Za snad deset let češi nenatočili seriál který by stál za podívání. Být to na Primě, ani nevím že se něco děje. Nejedná se o filmařinu ale o čistý byznys. Nic proti ničemu. Naše odpady na CSFD mají produkční z Novy v p*či. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • „Vstávat! Vstávat a cvičit! Ale proč? Protože je ráno! Jenže já mám ještě noc!“ Touto hláškou se odkazuje na seriál Bob a Bobek (od r. 1979), ve kterém Josef Dvořák namluvil Boba a Bobka. (Duoscop)
  • Doktoři z Počátků jsou díky postavě doktora Oty Kováře (Martin Stránský) spin-off seriálu Ordinace v růžové zahradě (od r. 2005). Ve zmíněném seriálu si zahrál i Martin Písařík, avšak zcela jinou roli. Jedinou další postavou, která oba seriály spojuje, je pak Kovářova bývalá přítelkyně Kateřina Vránová (Jana Stryková). (Olík)
  • Natáčelo se v hostivařských ateliérech a v obci Pyšely. Interiérové a exteriérové scény jsou vyrovnané a oproti Ordinaci v růžové zahradě (od r. 2005) se točí více venku. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama