Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku za pány Stránského, Vašuta a Postráneckého. Jinak by se to nedalo ani vteřinu. Seriál vycucaný z prstu na zacpání nováckých seriálových prázdnin, který uchvátil tak, (čím, ptám se já?), že jede dál. To zjevně vypovídá o tom, kdo tady sleduje podobné seriály. Je mi z toho smutno. Aha! A já jedním okem místo rádia koukám taky. A kde se pak berou statistiky a sledovanost!!! ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela přetrpitelné a jakožto spin-off Ordinace zatím mnohem lepší (což se samozřejmě změní, pokud se rozhodnou opět točit tak 265 dílů ročně). Zřejmě díky Stránskému a té sestřičce (netuším, kdo jí hraje). Ale že bych si to pustil sám od sebe, to nehrozí. Na to mám pořád spoustu lepších seriálů. ()

Reklama

major.warren 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a to mi stačí. TV NOVA nedá pokoj. Všechno začalo debilní Ulicí, pokračuje ve své době ještě celkem sledovatelné Ordinace v růžové zahradě a poté tohle. První tři díly celkem ušly. Potom už doslova odpad! Nebýt celkem dobrého výkonu Václava Postráneckého a Martina Písaříka dám odpad! Na nově jsou jediné dobré seriály Comeback a Okresní přebor. Tohle jim nesahá ani po kotníky. Jedna hvězda s odřenýma ušima:-(. ()

nolme 

všechny recenze uživatele

Přesně tak, je to oddechovka. České seriály moc nesleduju a už vůbec ne Ordinaci v růžové zahradě, ale tohoto jsem viděla 4 díly a nemyslím si, že by to byl odpad. Je to seriál, ke kterýmu si jde člověk odpočinout...každý se nemusí pořád dívat na "těžká dramata" typu Habermannův mlýn...hlavu a patu to má, není to slintárna jako většina českých seriálů - lehké a vtipné... ()

VlastaFlaksa 

všechny recenze uživatele

Letní oddechovka, přemýšlení zakázáno. Jen doufám, že se z toho nestane zas nějaká nekonečná záležitost, jako je třeba Ordinace, Ulice a podobné "poklady" naší TV tvorby. To že se tu opětovně ovšem v jiné roli objevuje Prachař mi až tak nevadí, ovšem u Pisaříka od role mladého nadějného doktora do role venkovského debila, to je teda pořádný sešup! :-) ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • V jednom z dílů leží Panenka na posteli v kómatu. Při záběru je ovšem vidět, jak škvírkou v oku pokukuje a pohybuje rty. (Thomas211)
  • Název Počátky byl původně vymyšlen nezávisle na tom, že v České republice skutečně město s tímto názvem existuje. Na to producenti přišli až později. (Cheeker)

Reklama

Reklama