Reklama

Reklama

Umění tančit v dešti

  • USA The Art of Racing in the Rain (více)
Trailer 1

Snímek Umění tančit v dešti, inspirovaný úspěšným románem spisovatele Gartha Steina, vypráví srdečný příběh očima vtipného a hloubavého psa jménem Enzo. Díky nezlomnému přátelství se svým majitelem Dennym Swiftem (Milo Ventimiglia), ctižádostivým automobilovým závodníkem, Enzo získal úžasný vhled do podstaty lidské existence a dobře si uvědomuje, že techniky potřebné na závodišti mohou posloužit i k úspěšnému zdolávání překážek na cestě životem. Film sleduje Dennyho a jeho milované blízké – manželku Eve (Amanda Seyfriedová), dcerku Zoe a v neposlední řadě i nejlepšího přítele Enza. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (144)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Denny a Enzo fungují skvěle.Film v postupných dávkách nabírá na síle a emocionálně ždímá některým divákům kapesníky.Chápu,že zajímavý náměť,ale zrovna,že by pes miloval sledování aut?No když vezmu,že přímo být na závodním okruhu,tak dřív přijde o sluch pes,než o pocit z toho,že pánik je v tom mistr.Jinak rovnice šťastný,smutek a šťastný funguje i zde.Je to vážně slaďák a pro všechny co rádi pejsky.Do toho i pár zajímavých prostřihů na závodní okruh a nějaký plus za Ferrari.Kevin Costner jako vypráveč super a vlastně i s Ventimigliou jako závoďák a milující otec fajn.Amanda už hrála to co musela,ale vesměs to nějak zapadlo do toho snímku,čím nás chtěl režisér Simon Curtis nadchnout.Komedie určitě ne,spíše romantickou slina ze života,kde hlavní úlohu hraje pes Enzo.Musím říct,že tolik statických kamerových náhledů na psa jsem ještě neviděl. ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Filmy o psech poslední dobou opravdu válí. Tohle je další příběh z pohledu pejska. Tentokrát je to psí pán Enzo, pejsek který se stal důležitou součástí Mila Ventimigliho závodníka srdcem i duší. Enzo ho provází cely svůj život v dobrém i ve zlém a osud k Milovi nebyl vždycky příjemný. Oba dva mají společný koníček a smysl života a to je závodění, které se prolíná s jejich osobním životem. Příběh je plny dojemných i smutných chvil a emočně založení lidé budou mít co dělat. Dávám absolutní hodnocení protože herecký výkon Mily, komentář Enza a celkově psí hrdina je prostě šéf a mě to bavilo víceméně od první minuty až do úplného konce a ani chvíli jsem se nenudil. Hlavně díky skvělému komentáři. Opět absolutní hodnocení protože se jedná o další film, který řadím mezi nejlepší filmy o psech. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to hloupě sentimentální, přeslazené a zavalené antropomofrismem. Přitom knížka prý byla fajn. Přes pár vtipů týkajících se psů je to na mě moc těžkopádné. Amanda Seyfried ale udělala skvělou práci , když zde ztvárnila báječnou milující podporující manželku. Kevin Costner jako ENZO je také výborný. Milo Ventimiglia je hodně emocionální. Celkově film na mě udělal dojem jako by ho natočil Walt Disney na konci 50., nebo v 60. letech. Přes to, že příběh je laciný a ubohý, tak většinu diváků asi rozněžní. Mě se líbila písnička Olivie Newton John. ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Můj komentář č. 100 jsem si vždycky představovala jako něco výjimečného! Asi nenapíšu nic výjimečného úplně, ale okomentuju (pro mě) výjimečný film! Kombinace Milo + pejsek je pro mě naprosto smrtící! Chce se mi brečet pokaždé, když si na ten film jen vzpomenu! Nádherný! Ano, povětšinou času smutný, ale i přesto plný lásky! Takovýhle filmy se mnou vždycky zamávaj! Tak jo, já jdu dnes po sté obejmout svého psího miláčka, aby si snad nemyslela, že radši čučím na filmy! ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Život píše niekedy aj také smutnejšie príbehy. Tento tu nám vyrozpráva pes a na začiatku to má rýchlosť minimálne tej testarossy. Je to dojímavé, pekne natočené, hrajú tam pekní ľudia a nenudí to .. klasický film pre celú rodinu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (16)

  • Eve (Amanda Seyfried) vo filme spomenie, že nie je veľmi „na psov“. V skutočnosti je však Amanda veľkou milovníčkou psov. Mnoho rokov mala milovaného zlatého retrievera menom Finn. (MikaelSVK)
  • Počas natáčania závodu M4 GT4, predviedla svoje schopnosti aj dvojica profesionálnych pretekárov Justin Marks a Tanner Foust. Za špeciálnych podmienok "zastúpili" hlavného predstaviteľa (Milo Ventimiglia) na slávnom kanadskom okruhu s názvom Canadian Tire Motorsport Park (CTMP). (MikaelSVK)
  • Automobil, kterým jede Enzo své závěrečné kolo, je Ferrari Testa Rossa z roku 1957. Tento vůz je jedním z nejvíce ceněných veteránů na světě. Jeho prototyp, který zvítězil v závodě 24 hodin Le Mans, se vydražil za 16,39 milionů amerických dolarů. (xisp)

Reklama

Reklama