Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Decibely lásky jsou příběhem tří generací, které prožívají své touhy, sny, naděje i zklamání, a přitom nepřestávají věřit na lásku, přátelství a lidské souznění. Okolnosti se mění, ale věčná touha milovat a být milován zůstává... Mladý umělec Dan (Filip Cíl) sní o úspěchu, ale zatím si odpykává veřejně prospěšné práce při úklidu města. Jeho šéfem je Kristián Hovorka (Rudolf Hrušínský nejml.), který spolu s Otou (Pavel Horváth) pracuje v Technických službách na Plzeňském magistrátu, kde mají na starosti úklid města. Dan se na diskotéce seznámí s  Betkou (Alžběta Bartošová), Kristiána zaujme Danova pohledná sestra Danka, která za bratra stále žehlí jeho průšvihy. Ne všechno ale vychází. Betčina nepřejícná kamarádka (Aneta Vrzalová) a její přítel Robert (Jakub Grafnetr) se rozhodnou vše zkomplikovat nefér hrou. A zatímco Danka s Kristiánem hledají cestu, jak konečně zakotvit „v neklidných vodách života", tak Kristiánův táta Láďa (Rudolf Hrušínský ml.) a Betčina šarmantní tetička (Iva Janžurová) dokazují celému světu, že věk je pouhé číslo. Kristiána navíc čeká, spolu s nápravou dávné křivdy, jak mu to radí jeho nejlepší kamarádka Lenka (Lucie Vondráčková), i nalezení „cesty" k dceři Jitce (Marika Šoposká). (Falcon)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

pre mna je Michal David hudobny hnus a grc. Tie jeho "pesnicky" sa nedaju pocuvat ani so sebazaprenim. Relevantne otazky na Michala Davida su : 1. Zabil niekoho? ano, zabijal hudobny vkus statisicov ludi svojimi dementnymi odrhovackami permanentne a nonstop

2. Udal niekoho/nieco? ano, udal smer tomu najprimitivnejsiemu a najdementnejsiemu hudobnemu hnoju, aky len mohol v byvalej federacii vzniknut

3 Pomohol niekomu do basy? Neviem

4 Prispel k rozvoju spolocnosti, ci k jej upadku? Skor k upadku. Tie jeho dementne odrhovacky o prekrasnom zivote v normalizacnom raji pilili usi pekne vela ludom /poupata ...../

Kubrickon

Kubrickon (hodnocení, recenze)

shanila

Hovoríš o ňom ako keby to bol ktovieaký umelec! :D :D :D :D Je to netalentovaný úbožiak, čo nevie vymyslieť zložitejšiu melódiu :D 

na příspěvěk reagoval PanX

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

myslím že natom filmu není co zkurvit to bude hlavně záležet na Davidovy ( jelikož už dlouho nic kvalitního nenatočil jen humus co se nedá poslouchat a k jeho hitum s 80sátých let to má daleko tak nevím nevím ) a jeho hitech pokud budou stát zahovno tak film taky at bude děj jakýkoliv.Jednička a dvojka dějově stála taky za hovno ale díky Davidovým hitům se Discopříběhu stal kult .

na příspěvěk reagoval Kubrickon

lukisek179

lukisek179 (hodnocení, recenze)

První klapka by měla být začátkem března, premiéra potom někdy v říjnu. ;)

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

tsatsiki

kebysi napisal, ze Vavra je /bol reziserom skvelych filmov, tak suhlasim. Soukup a jeho "tvorba" po roku 1989, to je strasny hnoj.

Vital

Vital (hodnocení, recenze)

koukám další hyzdění pokračováního ve své době úspěšného filmu,který dodnes žeru

na příspěvěk reagoval cinemag

cinemag

cinemag (hodnocení, recenze)

tsatsiki

Ne, Soukup to režírovat nebude. O režii by se měl postarat Karel Janák (Snowboarďáci, Rafťáci, Rock podvraťáků). Mě spíš pořád vrtá v hlavě kdo je Vica Kerekes.

tsatsiki

tsatsiki (hodnocení, recenze)

Soukup je režisér skvělých filmů, ale jeho poslední počiny, už pokulhávají kvalitou za jeho největšími díly. Ať už to je Byl jednou jeden polda 2 a 3, jednička byla ještě dobrá, nebo ať to je Jak ukrást Dagmaru, což jsem si dlouho myslel, že to točil Olmer. Pokud tento film bude pan Soukup režírovat, tak snad to nezkazí jako jmenované filmy a herci, co v tom budou hrát, se za to nebudou muset stydět.

na příspěvěk reagoval cinemag, Martin741

Burdock

Burdock (hodnocení, recenze)

cinemag

No a když slyšim současný nový Davidovy songy, tak to už je opravdu nemastnej odlesk dávný "slávy", bohužel

na příspěvěk reagoval cinemag

cinemag

cinemag (hodnocení, recenze)

Burdock

Každý film pokaždé přinesl nové písně, avšak je pravdou, že ty písničky v původním filmu byly lepší než ty o 4 roky novější v pokračování.

na příspěvěk reagoval Burdock

Burdock

Burdock (hodnocení, recenze)

Falco.araea

Heh, taky se toho docela bojim. Aby to nebylo jak Sanitka 2 a podobný shitoidní pokračování. Ale nejvíc se na tom děsim těch "5 až 8 zbrusu nových písní" Michala Davida :D

na příspěvěk reagoval cinemag

Yze

Yze (hodnocení, recenze)

Že by se tentokrát objevil v akci Horáček nejmladší?

Falco.araea

Falco.araea (hodnocení, recenze)

Tak to je hodně zlý. Discopříběh 3 mě zděsil snad ještě víc než pokračování Forresta Gumpa a to je už co říct!

na příspěvěk reagoval Burdock

cinemag

cinemag (hodnocení, recenze)

Jello Biafra

Alžběta Bartošová není Iveta Bartošová. A Hrušínský byl plešatý i v jedničce, a se 68 ročným Potměšilem nemám problém, protože tentokrát bude mít vedlejší úlohu, rozsahem možná podobnou jako v původním filmu, možná i méně. Hlavně tam bude kupa nových mladých tváří, takže to bude něco jako Discopříběh "next generation".

na příspěvěk reagoval Jello Biafra, Jello Biafra

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

plešatý Rudol Hrušínský nejml., 68 ročný Potměšil a počítam že jak najväčšiu krasavicu filmu tam obsadia Džambulku :)

na příspěvěk reagoval cinemag

Chip89

Chip89 (hodnocení, recenze)

cinemag

Paráda, moc děkuju, tak jsem zvědavá i když malinko pesimistická, že už to nemůže být ono.....:)

cinemag

cinemag (hodnocení, recenze)

Chip89

Rudolf Hrušínský nejml., Ladislav Potměšil, a možná Alžběta Bartošová. Víc se zatím neví. Také by se prý mělo natáčet na Slovensku.

na příspěvěk reagoval Chip89

Chip89

Chip89 (hodnocení, recenze)

Páni to jsem nevěděla, že to budou natáčet:) Tak doufám,že to bude tak dobrý jako první díl:) 

Nevíte, kdo tam má hrát? 

na příspěvěk reagoval cinemag

Příspěvek byl smazán administrátorem.

cinemag

cinemag (hodnocení, recenze)

Konečně!!...vznikla tahle oficiální diskuze, o jejíž založení jsem kdysi žádal. Teď nějaké info: v loňském roce (2012) se v tisku objevila zpráva, že by mělo vzniknout nové pokračování oblíbené série Discopříběh. Režisér Jaroslav Soukup již v sérii údajně nechce pokračovat a je ochoten odprodat svá autorská práva. Velký zájem na pokračování mají zpěvák hitů z předchozích dílů Michal David a vlastník casina Pavel Pásek, jenž by měl pokračování zaštítit jako producent.Mluví se zhruba o rozpočtu třiceti milionů korun. 

   Podle nejnovějších zpráv by se mělo začít natáčet již letos v období jaro-léto (2013). Ladislav Potměšil slíbil, že se vtělí do úlohy dědy a Rudolf Hrušínský nejml., kterému se pro režii filmu podařilo získat Karla Janáka (Snowborďáci, Rafťáci), převezme štafetu otce. Ve filmu by se mělo objevit 5 až 8 zbrusu nových písní, včetně ústřední vypalovačky Discopříběh z původního filmu. Účast ostatních herců je zatím nejistá. Jeden čas také o filmu kolovaly zvěsty, že by se v něm mělo objevit duo Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavý jestli to skutečně někdo natočí. A hlavně na výsledek.

na příspěvěk reagoval cinemag

Reklama

Reklama