Reklama

Reklama

Kung Fu zabiják

  • Čína I ke žen te wu lin (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mistr bojových umění a policejní instruktor kung-fu Hahou Mo (Donnie Yen) nechtěně zabije při souboji svého protivníka a je odsouzen na 5 let do vězení. Po 3 letech však někdo začne v Hongkongu zabíjet jiné Mistry a Hahou Mo nabídne policii, že jim pomůže vraha dopadnout, pokud ho z vězení propustí. Začíná tak hon na zločince, který ovládá nejrůznější styly boje beze zbraně i se zbraněmi, a postupně vychází najevo, že vše nebude tak jednoduché a průzračné, jak se na začátku zdálo. (Tamten)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (60)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Donnie Yen musí z basy aby zastavil zabijáka kung-fu majstrov. Filmov kde odsúdenec pomáha polícii kvôli svojim schopnostiam je dosť, akurát v tomto prípade neprídu oficiálne miesta za ním prosiť o pomoc, ale on sa im naopak doslova násilím vnúti. Takže je to taký krimithriller, kde sa ale problémy riešia zásadne pomocou kung-fu, pretože inak by nemalo zmysel mať tam Donnieho. Záporák sa podaril tiež, charizmaticky posadnutý, tragicky vyhecovaný a zjazvený drvič čo má jednu nohu kratšiu a žblnká mu na maják. Policajti sú k ničomu, úderné tímy len mäso na špajli, jediná šanca je Donnie s bambusovou tyčou. A súboje sú fakt dobré, dynamické a tvrdé, zhadzované len nezmyselnými wire-fu prvkami ktoré sú úplne zbytočné a prítomný borci ich určite nepotrebujú aby sa zdalo že sú kung-fu nadľudia. Ostatne toto nie je žiadne fantasy. Ale zas to z toho netrčí tak aby pokazilo celkové hodnotenie. To skôr tie zábery kde sa Donnie a záporák plazia pod idúcimi kamiónmi, tam tie nemtavé digiefekty kazia náladu. Ale inak celková spokojnosť. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas si pustit hong-kongskou akční kinematografii to prostě chce. Mé kung-fu je lepší než tvé! Tahle zápletka je starší než svět sám :) Navíc, když tu máme Donnie Yena, tak je to záruka velmi kvalitní akce. Což platí i zde! Plus poměrně nápadité bojové choreografie na nezvyklých místech. Za mě rozhodně slušná podívaná... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„JSEM TU, ABYCH SE S VÁMI UTKAL NA ŽIVOT A NA SMRT…“ /// Když se v Číně objeví týpek, posedlej touhou dokázat, že kung-fu je nástroj k zabíjení, musej vypustit z vězení Donnieho Yena, aby s temnou stranou srovnal poměr sil. Akční krimi, ve který jsou policajti navíc. Stačil by jen Donnie a pazgřivec Baoqiang Wang. Dobrý choreo a fajnovej vizuál zastiňujou příběh, což nebude nijak vadit obdivovatelům Yena v akci. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dlouho jsem neviděl nikoho rvát se jak o život. 2.) Thx za titule ,,langi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ ne ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní Kung Fu filmeček, kterému jsem i já chtěl vlepit čtyřhvězdičkové ohodnocení, nebýt těch několika nepovedených (až směšných) digitálních efektů ke konci filmu (srážka člunů atd…). Bojové choreografie byly pastva pro oči, opravdu hodně jsem si akční scény (bitky) užíval, herecké výkony obou hlavních hrdinů super – zjizvený záporák si rovněž získal mé sympatie, příběh sic ne zrovna nejoriginálnější, ale určitě zajímavý. Souhlasím, že jde o nadprůměrnou záležitost, ale ten závěr to trochu pokazil. 60% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Hongkongu a juhočínskom Fo-šane. (MikaelSVK)
  • V Hongkongu vyšla snímka aj pod názvom A Man's Fighting Arts. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama