Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

J.M.Novak odpad!

všechny recenze uživatele

V mém komentáři vlastně ani nejde než znovu nepoužít termín "krausovina" mého kolegy fila.tes. Talk show totiž není nic jiného, než velice nepovedený, především ale trapný a slabý pokus o to překonat pořad formátu Show Jana Krause/Uvolněte se, prosím .... *Talk show natáčená v divadle Akropolis, do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí.*, je podle komentáře obsahem této věci. Bohužel ale musím konstatovat, že u zajímavých hostů to začíná, zároveň ale i končí. ()

Sfaxia odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Dědek je všechno, jen ne vtipný a pohotový moderátor. Dnes jsem se podívala, kvůli hostům. Dědek nejenže nemá smysl pro humor, ale místo aby se smál vtipné historce, má puzení jí doťuknout nějakou trapnou, blbou poznámkou. Tohle kopyto Primě z celého srdce přeji. Hosté mnohdy fajn, ale "moderátor" je neuvěřitelné dříví. ()

Reklama

buchannon 

všechny recenze uživatele

Tato mluv-šou se mi začíná líbit čím dál víc, i když ji sleduji jen sporadicky. Honzíkova cesta až k vlastnímu pořadu v TV nebyla příliš strmá, o to víc však jeho otázky, dány určitými zkušenostmi, dávají smysl. Dnes 25.4.2021 jsem viděl epizodu s naším uctívaným (hlavně verbalem :o)) stvořitelem Martinem Pomothym a až teď jsem zjistil, že je to vlastně docela obyčejný chalan, tak jako já. I když do oblíbených si tohoto guru zřejmě dávat nebudu, naopak se musím strachovat, aby jednoho krásného dne nesmáznul můj účet, při tom co na něm zvířejňuju. POMO, každopádně mě mrzí, že ti to se žádnou ženskou zatím nevydrželo delší dobu, podobně jako mně, ale to už je jiná pohádka... ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Komentuju pouze jediný díl, který jsem viděla a to ze dne 20.4.2021 s hosty Davidem Matáskem, A.Langerovou, POMem a P.Pagáčovou. A naprosto upřímně musím říct, že jsem se dívala pouze a jedině kvůli POMOvi, protože jsem chtěla vidět a slyšet zakladetele tohoto webu. No, tak jsem ho viděla a podruhé už se dívat nebudu. Prostě mě to nijak nezaujalo a Honzu Dědka mám daleko radši na streamu v jeho HITStory. Za mě 65% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha průměrných Talk-show, ovšem trochu o něčem jiným, než o samotným šarmu a one man show hlavního protagonisty Honzy Dědka. Ano, o něm to není vůbec! Je to o hostech! A to né, že se člověk chláme jako prase při jiných Talk-show, ale spíš o tom, že se něco od pozvaných účinkujících dozví. A v tom to je právě trochu jiný a zajímavý. 55% ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Stejně jako v pořadu Show Jana Krause (od r. 2010) se jednou Honza Dědek na úvod zeptal, zdali je přítomen pan Odvárka, stálý návštěvník pořadu Jana Krause. Bylo tedy pro něj velkým překvapením, když se pan Odvárka přihlásil, že přítomen je. (nopud)

Reklama

Reklama