Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Motiv je originální, já jsem teda nic podobného ještě neviděla. Herci jsou fajn a příběh je lehce úsměvný, hřejivý, myslím, že dokáže oslovit poměrně široké publikum, na které se ale často zapomíná. Označení jako indie film mi přijde zcestné "romantická komedie" mi přijde výstižnější i když zase těch komediálních prvků tam tolik nečekejte. Je to průměr. Nenudila jsem se, ale nadšená jsem taky nebyla. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Co bych asi měla napsat k filmu, který jsem si vysloveně cíleně vybrala jako relaxační pilulku? A navíc s herci, které mám ráda, o Samovi ani nemluvě. Láska je bláznivá, nevypočitatelná, ale krásná. A když si možná někdy myslíte, že je to ta pravá, nikdy nevíte, jestli se někdy nestane podivný zázrak, který zprvu nepochopíte, ale srdce Vám řekne a zcela jasně napoví, kam ho máte nasměrovat. A takhle podobné to bylo s Megan, která hledala sama sebe a nejen, že se našla, našla ještě něco krásnějšího.............Proč to nezvednout tam, kde jsem se cítila příjemně, takže žádný rozbor scénáře, kamery a podobně rozhodně nehodlám pitvat, protože v tomhle případě je mně to úplně jedno. Pilulka zabrala a to je podstatné. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tohle je velice příjemná romantika. Megan má v hlavě guláš, což by už ve svém věku mít neměla. Navíc se z jejích kamarádek staly klasické slepice se zájmem o hadříky a lesk konzumního života. Jedné noci, kdy prchá ze svatby své nejlepší kámošky, kde jí její přítel mimochodem požádal o ruku, narazí na partu teenagerů. Zjistí, že se s nimi cítí líp, jde s nimi na večírek a už to jede. Cesty Páně jsou klikaté a štěstí nečeká na každém konci těchto cest. Ani tady to není jisté, ale je to romantika. Pěkně napsaná a zahraná. 80% ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Miestami ako keby človek zabudol aké je to je v poslednom ročníku na strednej zložíte. Človek pomaly prechádza z pubertálneho života do života dospeláka a myslí si, že život bude jednoduchší. Lenže ono to tak nie je. Zo začiatku mi trvalo kým som sa do deju zavŕtal ale potom ma to na moje prekvapenie zaujalo. A i keď je to asi velice nereálne (to kamarátstvo medzi Megan a Annikou) no napriek tomu úsmevné. Každopádne by ma zaujímalo kde ženy učia alebo kde prišli na tu krásnu formulka. Môžeme ostať kamarátmi .. WTF? Tomuto fakt iba žena rozumie lebo ja tomu nerozumiem. Koniec sklamal, no neprekvapil ... ()

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Opět se potvrzuje, že i když se ve filmu vyskytují moje dvě oblíbené herečky, nemusí to znamenat zážitek z řad těch kvalitnějších. Jako komedie to na mě moc nefungovalo a celou dobu bylo jasné, k jakému konci to spěje. Ale jak naznačuje uživatelka Hellstruck, problém u mě bude asi, že jsem už od začátku měl docela problém vcítit se do hlavní postavy a chápat její pochody :-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama