Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

Seti 

všechny recenze uživatele

Laggies v první řadě zaujmou zajímavým castingem. Sam Rockwell se v mých očích vypracoval v takovou nenápadnou jistotu, která je v každém svém filmu z poslední doby naprosto boží. Chloe zase s přehledem zvládla přestup z dětských do teen rolí a rozhodně nám toho ještě hodně předvede. Keiru mám sice hodně rád, ale v téhle roli jsem jí vždy stopro nevěřil. Jinak námět zaměřující se na problematické "poškolní" období, kdy je spousta lidí ponořená do nejistoty ohledně směřování své osobní i profesní budoucnosti a ujasňování svých cílů, mi byl hodně blízký z vlastní zkušenosti, takže tady u mě Laggies také bodovaly. Zkrátka další z těch povedených a netuctových indie filmečků, s nimiž člověk rád stráví odpoledne. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný film o životě, romantika, dramatické chvilky, moc se mi to líbilo. A hlavně měl film trojté kombo! Protože já miluju Rockwella, Moretz a Knightley! Takže nic lepšího tu nemohlo být, na 5* to asi není, ale určitě něco, na co se ráda podívám znova, moc milá atmosféra a hezký konec, jak jinak. Žehnám Americe! :D ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Najprv veľmi milé prekvapenie ohľadom námetu a deju, ktorý sa vyhýbal schematickosti a klišé. No a potom ten koniec... Nejako som to tušil, ale v kútiku duše som veril, že keď už celý čas sa to nesie v tej indie atmosfére, tak to tak zostane až do úplného záveru. Odhliadnuc od toho, že aj samotný príbeh bol miestami dosť absurdný, aspoň to bolo originálne a v podstate aj zaujímavé. No na záver môžem povedať len jedno: Kiežby sa to skončilo o pár minút skôr, po scénke na letisku. No bohužiaľ, záver mi dojem pokazil a skĺzlo to u mňa niekam na hranicu priemeru. ()

Dinosaurier 

všechny recenze uživatele

Trochu mě překvapuje, že je tu tenhle film mírně podhodnocený. Pro mě byl tedy neuvěřitelně chytlavý, nedokázala jsem se od něj odtrhnout. Jo, sice happy end po všech stránkách, ale nějak jsem se s tím vším dokázala sžít. Člověk prostě někdy neví a přijde mu najednou, že je v davu lidí sám a cizí všem. A dost často, když se od všeho odpoutá a chvíli se ponoří do naprosto jiného prostředí, uvědomí si spoustu věcí a najde k sobě cestu. A Sam Rockwell je prostě sexuální bůh. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Miestami ako keby človek zabudol aké je to je v poslednom ročníku na strednej zložíte. Človek pomaly prechádza z pubertálneho života do života dospeláka a myslí si, že život bude jednoduchší. Lenže ono to tak nie je. Zo začiatku mi trvalo kým som sa do deju zavŕtal ale potom ma to na moje prekvapenie zaujalo. A i keď je to asi velice nereálne (to kamarátstvo medzi Megan a Annikou) no napriek tomu úsmevné. Každopádne by ma zaujímalo kde ženy učia alebo kde prišli na tu krásnu formulka. Môžeme ostať kamarátmi .. WTF? Tomuto fakt iba žena rozumie lebo ja tomu nerozumiem. Koniec sklamal, no neprekvapil ... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama