Reklama

Reklama

Sígři ve výslužbě

(pořad)

Obsahy(1)

Jejich životem je rebelie. Jejich zbraní je vtip. Jejich důchod je šest tisíc korun a MHD mají zdarma. Dohromady je jim šest set padesát let a nic jim není svaté. Sígři vyrážejí do ulic a jejich kapačky jsou plné smíchu! Eva Holubová, skrytá kamera a partička lidí, která odmítá stárnout. Původní belgický formát Benidorm Bastards (vysílaný v řadě zemí) je unikátní kombinací prvků skryté kamery a skečového pořadu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel nechápu zde jiné hodnocení jak odpad. Projekt Sígrů tak nějak z Evropy proběhl Amerikou a chytla se toho čeko produkce. Jenže smůla, kdo viděl to co bylo natočeno předtím ví, že toto je odporná vykrádačka. Stačilo nadabovat a ne všechno zopakovat v podání českých babiček a dědečků pod vedením "lajdy" Holubové. Samozřejmě převzaty scény s minimální finanční náročností. ()

zoruska127 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to trapné. Důchodci se tam snaží (sami sebe, nebo ostatní?) přesvědčit, že jsou stejně dobří nebo snad i lepší, než mladá generace. Vtipné? To ani v nejmenším. Korunu tomu nasazuje nepříjemná Holubová, která se dá snést v některých svých rolích, ale jako moderátorka, to už je vážně moc. ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Holubová mě v každém filmu nebo pořadu dokáže akorát nasrat, protože tudle ženskou nemůžu ani cítit. No ale k pořadu : pokud se při dalších dílech vypiluje nedokonalost některých situací- hlavně v mluvené formě - tak se mi zdá že to má nějaké šance na úspěch. Některé vtípky byly trapně divné, ale některé se naopak perfektně povedly. U mě zatím v klidku a dávám 3 hvězdy ( Za Holubovou, bych ale nejradši ty 3 zase ubral ) ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Eva Holubová je u toho jen proto, aby se to líp nabízelo a prodávalo, protože jinak je tam úplně k ničemu. Některý vtípky jsou v pohodě, ale jinak nic moc. A hlavně tenhle koncept předvedli už šílenci v Jackass před několika lety, když se Johnny Knoxville a spol převlíkali za staříky a předváděli tenhle humor kolikrát v ještě ostřejším provedení! ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrý pořad - některé vtípky jsou opravdu dobré, některé dost trapně - ještě štěstí, že přebývají ty dobré. Na tomto pořadu mě nejvíc "štve" právě paní Holubová (i když mám tuto herečku velmi ráda), její komentáře mi přijdou dost trapné a mimo. Jsem zvědavá na další díly :-) za mě 3* - pobavila jsem se :-) s přibývající mi díly, mi nepřijde až tak dobrý - vtípky se opakují a už se pomalu stávají trapnými 1* ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama