Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý raper (Vanilla Ice) a jeho tři kamarádi, kteří jsou na koncertním turné na svých nablýskaných motorkách, se musí kvůli poruše na jedné z nich několik dnů zdržet v ospalém americkém městečku, kde se moc zábavy nenabízí. Nevázaní muzikanti převrátí naruby život nejen městečka, ale i středoškolačky Kate. Netuší ale, že Katina rodina je součástí programu ochrany svědků, jejíž identita byla právě prozrazena a hrozí jí nebezpečí. Svého času kultovní film s hudbou Vanilly Ice v sobě spojuje prvky romance, akce i muzikálu. V menší roli zpěvačky se zde představila Naomi Campbell. (Sofia)

(více)

Recenze (92)

MrMir 

všechny recenze uživatele

...kdyz jsem byljeste mladej kluk.... tak sem byl z tohoto filmu u vytrzeni...pro realnejsi hodnocení bych si jej musel pustit znovu a pak mozna zmenim hvezdičky... Vanilla Ice zde predstavuje mladeho drsného frajírka s vyholenými kostičkami kolem hlavy (!!), vedoucího bandu motorkářů na sportovních mašinách, který se za něco mstí...pane jo, vždyť já už ani nevím o čem ten film je :o) v hlavě zbyly jen ty kostičky, hudba a coool Vanilla :o) ()

animario 

všechny recenze uživatele

Jou,čekit. Ice po skončení svýho vymazlenýho rapovýho koncíku sedne se svejma fellaz na bajks a frčí si to krajinou, ale co čert nechtěl, jednomu černýmu bratrovi se mašina porouchá a problém iz in da house. Nezbejvá než zakempit v místním vidlákově, nasadit brejle vod Gotijéra, nagelovat neposlušný vanilkový háro a povohlídnout se po nějakejch místních kočinách. Vysokoškolačka Kathy, která Iceovi hnedle padla do voka dělá vobštrukce, ale to by nebyl rebel Ice, aby ji svým městským štýlem a funky šarmem nevokouzlil, nesvez na mašině a do kalhotek se týhle roštěnce nedostal (a nenačechral taky peří jejímu boyfrendovi, místním hejtrům, nezarepoval si v místním cooltůráku a nezachránil jejího brášku v dramatický závěrečný akční scéně). To je Cool as Ice v (ledový) kostce. Popkultovní romanťárna od scénaristů z Bravíčka. Iceovo absolutní neherectví, ultrakomická frajeřina a ustřelený funky vohozy skvěle kontrastujou s jeho protějškem, sympatickou Kristin Minter (kdo tvrdí, že to mezi něma nejiskřilo je gej a ještě k tomu teplej). Čekuj to. ()

Reklama

pedvora 

všechny recenze uživatele

Musím obhájit svoje hodnocení :)))) Film je totální ptákovina, ani nevím, jestli to měla být komedie, akčnák, love story nebo bůhví co, ale v roce 1991 jsem to žrala, stejně jako hudbu a módní kreace vanilly ice. Vytahané kalhoty mi maminka ještě tehdy tolerovala, ale vyholit mi cihličky do vlasů odmítla. Prostě tento film je moje teenager srdcovka a po tolika letech jsem to musela shlídnout znovu. Pro případné diváky jen doporučuju obrovský nadhled. Vzhledem k tomu, že je to přece jenom už 22 let starej film, tak mašiny tam mají pěkný, hudba je stále pecka a je to pěkně barevný pohodičkový relax pro deštivé odpoledne. ()

Trixi 

všechny recenze uživatele

Jó, to byly časy. Frčela písnička "Ice, ice baby" a ještě k tomu natočil Vanilla Ice tenhle film. Byl v té době prostě hvězda. Bohužel mu to dlouho nevydrželo a tak je i tenhle film už zapomenut. Není to bůhví jaká škoda, protože nebyl zas až tak dobrý, ale jako teenager jsem ho fakt žrala. Myslím, že i dnešním puberťákům by se mohl líbit, ikdyž...... kdo je Vanilla Ice, to už asi vědět nebudou. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Až žije Vanilková zmrzka :-) Jejda, tohle je vykopávka, který se mi ale mlaďasovi docela líbíla - Nanuk na mašině, neodolatelnej balič, dojede do města, kde si narazí kóču, co ji táta nechává pro lepší partie, zbouchá pár ošklivých chlapců a vše směřuje ke šťastnému konci :-) Dneska se jeden jen pousměje a nostalgicky zavzpomíná - 40 %. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Snímek si vysloužil 6 nominací na Zlatých malinách, a to v kategoriích nejhorší režie, nejhorší nová ženská hvězda (K. Minter), nejhorší píseň, nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší nová mužská hvězda, kterou Vanilla Ice "úspěšně" proměnil. (Coldrex)

Reklama

Reklama