Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý raper (Vanilla Ice) a jeho tři kamarádi, kteří jsou na koncertním turné na svých nablýskaných motorkách, se musí kvůli poruše na jedné z nich několik dnů zdržet v ospalém americkém městečku, kde se moc zábavy nenabízí. Nevázaní muzikanti převrátí naruby život nejen městečka, ale i středoškolačky Kate. Netuší ale, že Katina rodina je součástí programu ochrany svědků, jejíž identita byla právě prozrazena a hrozí jí nebezpečí. Svého času kultovní film s hudbou Vanilly Ice v sobě spojuje prvky romance, akce i muzikálu. V menší roli zpěvačky se zde představila Naomi Campbell. (Sofia)

(více)

Recenze (92)

Trixi 

všechny recenze uživatele

Jó, to byly časy. Frčela písnička "Ice, ice baby" a ještě k tomu natočil Vanilla Ice tenhle film. Byl v té době prostě hvězda. Bohužel mu to dlouho nevydrželo a tak je i tenhle film už zapomenut. Není to bůhví jaká škoda, protože nebyl zas až tak dobrý, ale jako teenager jsem ho fakt žrala. Myslím, že i dnešním puberťákům by se mohl líbit, ikdyž...... kdo je Vanilla Ice, to už asi vědět nebudou. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Rapová nostalgie. Naomi v úvodních titulcích. Frajerský Ice s blond vlnou a koženkovym křivákem od Mc Hammera. Nesmyslný příběh a ještě nesmyslnější moto-triky! Jedinečný nápad obsadit do hlavních rolí supersporty namísto harýků. Tři zasloužené hvězdy! ...Jinak ale kýč nad kýče s naprosto zoufalým dabingem. ()

Reklama

Bow-Z 

všechny recenze uživatele

To je nostalgie. Ve svý době byl Chladný jako led totálním kultem, tedy minimálně v mém okolí. Nosili jsme kostičky na hlavě a scénu z klubu si sjížděli tolikrát, že se kvalita obrazu neúprosně snižovala. Kdo měl VHSku s tímhle klenotem, byl king. Kdo se aspoň trochu podobal Vanillovi měl úspěch u holek a kdo film neviděl, byl zapovězen a držen stranou společenského života. No nic, co na tom, že příběh je mega stupidní (proč se rodiče serou do televize, když jsou v programu na ochranu svědků? a mohl bych pokračovat). Dnešní mládež byste tímhle rohlíkem už neopili, dneska jsme zvyklý na větší extravaganty, písničky už jsou taky trochu retro, ale vzhledem k tomu, že je snímek silně spjat s jednou etapou mýho dospívání a nesmazatelným písmem se tam zapsal, nemůžu jinak 4*. ()

MrMir 

všechny recenze uživatele

...kdyz jsem byljeste mladej kluk.... tak sem byl z tohoto filmu u vytrzeni...pro realnejsi hodnocení bych si jej musel pustit znovu a pak mozna zmenim hvezdičky... Vanilla Ice zde predstavuje mladeho drsného frajírka s vyholenými kostičkami kolem hlavy (!!), vedoucího bandu motorkářů na sportovních mašinách, který se za něco mstí...pane jo, vždyť já už ani nevím o čem ten film je :o) v hlavě zbyly jen ty kostičky, hudba a coool Vanilla :o) ()

SkyCaptain odpad!

všechny recenze uživatele

No co k tomu říct, přečtěte si obsah nahoře, ten to všechno vystihuje naprosto přesně:-) Pro 80's popkulturní estetiku mám celkem slabost, tak jsem zkusil její ranně devadesátkou verzi - výsledek: to nejhorší z osmdesátek zde je znásobeno na desátou!!! Obsah filmu definuji takto - pestrobarevné "gatě", bundy s COOL nápisy jako "Yep,Yep", pohyby a herecké výrazivo postav jsou buď jako simulující zásah elektrickým proudem či synonymem naprosté prkennosti. A navíc píseň "Ice Ice Baby" zde vůbec není! Nejhorší je, že se film bere celkem vážně a je naprosto NUDNÝ a dokoukat ho bylo utrpení. Vanillův výstup v Želvách Ninja 2 se mi moc líbil a čekal jsem od tohoto filmu celkem pohodový film z let dávno minulých (jasně, vím že celkově debilních), takže jsem se "potrestal" tímhle nudným paskvilem. Chjo... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Snímek si vysloužil 6 nominací na Zlatých malinách, a to v kategoriích nejhorší režie, nejhorší nová ženská hvězda (K. Minter), nejhorší píseň, nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší nová mužská hvězda, kterou Vanilla Ice "úspěšně" proměnil. (Coldrex)

Reklama

Reklama