Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý raper (Vanilla Ice) a jeho tři kamarádi, kteří jsou na koncertním turné na svých nablýskaných motorkách, se musí kvůli poruše na jedné z nich několik dnů zdržet v ospalém americkém městečku, kde se moc zábavy nenabízí. Nevázaní muzikanti převrátí naruby život nejen městečka, ale i středoškolačky Kate. Netuší ale, že Katina rodina je součástí programu ochrany svědků, jejíž identita byla právě prozrazena a hrozí jí nebezpečí. Svého času kultovní film s hudbou Vanilly Ice v sobě spojuje prvky romance, akce i muzikálu. V menší roli zpěvačky se zde představila Naomi Campbell. (Sofia)

(více)

Recenze (92)

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Odkud že to jen znám režiséra tohoto díla? Á už vím - no přece odnikud. Asi 5 pětiminutových vystoupení Vaniláka proložených variací na Rebela bez příčiny, který je rebelem fakt bez příčiny. Vaniláka ospravedlňuje snad jen to, že v době vzniku mu bylo 23 roků ... Ne, není to tak špatný film až by byl dobrý. ()

SkyCaptain odpad!

všechny recenze uživatele

No co k tomu říct, přečtěte si obsah nahoře, ten to všechno vystihuje naprosto přesně:-) Pro 80's popkulturní estetiku mám celkem slabost, tak jsem zkusil její ranně devadesátkou verzi - výsledek: to nejhorší z osmdesátek zde je znásobeno na desátou!!! Obsah filmu definuji takto - pestrobarevné "gatě", bundy s COOL nápisy jako "Yep,Yep", pohyby a herecké výrazivo postav jsou buď jako simulující zásah elektrickým proudem či synonymem naprosté prkennosti. A navíc píseň "Ice Ice Baby" zde vůbec není! Nejhorší je, že se film bere celkem vážně a je naprosto NUDNÝ a dokoukat ho bylo utrpení. Vanillův výstup v Želvách Ninja 2 se mi moc líbil a čekal jsem od tohoto filmu celkem pohodový film z let dávno minulých (jasně, vím že celkově debilních), takže jsem se "potrestal" tímhle nudným paskvilem. Chjo... ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Našel jsem jedno staré , zaprášené , a na dně krabice ležící VHS zlato , a po přehrabání dalších 8 krabic jsem k tomu našel i skříňku na přehrávání. VHS kousků tam bylo podstatně víc. Padl mi do oka jeden z nosičů kde byly filmy : Rambo II , Těžko ho zabít , Na hromnice o den více a Jako led. Tak jsem si to pustil. Film je kvality velice nevalné a ani pan Vanilka , není zrovna Pan herec. No nebudu tady prudit nad rozbitým motorem , a přidělím 3 hvězdy ( nebyla to až taková kravina a na svoji dobu , to mohlo být celkem slušné pokoukání ) /// PS : teda ovládat videopřehrávač , bylo takové zvláštní a odhadnout kdy je konec filmu a začíná další mi trvalo cca 5 minut ( a než se to přetočilo zpět na začátek kazety na Ramba , tak jsem zestárl o 6 let - nehledě na šílený zvuk samotného přehrávání ) ()

Sinuhette 

všechny recenze uživatele

Cool as Ice rozhodně není film pro lidi, kteří očekávají nějaký akční výbuch nebo oslnivé lovestory. Je to film, který si pustíte před spaním, když nechcete usínat schoulení klubíčka děsem z nějaké hororové příšery nebo který si pustíte právě po nějakém hororu na uklidnění. Rozhodně neurazí, hudba je taky příjemná a zatáhne vás zpátky do roku 91, kde někteří dnešní všeznalí kritici ještě tahali kačera. Mě osobně se tohle chvílemi až absurdní dílo líbilo, svým způsobem je to originální a faktem je, že kdyby se lidi víc dívali na odlehčující filmy a méně na vražedné krváky a mnohdy ještě absurdnější akční filmy, tak by třeba ubylo dětí, co si myslí, že můžou ve škole kopat do paní učitelky... ()

Kangaroo 

všechny recenze uživatele

Moc těžké hodnocení - co si budeme namlouvat Vanilla Ice už není delší dobu v kurzu takže pro mladé úplně mrtvá záležitost a nám pamětníkům už asi zůstane jen mírný úsměv na rtech a nostalgická slza v oku.... Já osobně jsem se po letech pobavil a doporučuji všem kterým bylo v roce 1991 nějakých těch -náct. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Snímek si vysloužil 6 nominací na Zlatých malinách, a to v kategoriích nejhorší režie, nejhorší nová ženská hvězda (K. Minter), nejhorší píseň, nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší nová mužská hvězda, kterou Vanilla Ice "úspěšně" proměnil. (Coldrex)

Reklama

Reklama