Reklama

Reklama

Pod černou vlajkou

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2017), 35 h 12 min (Minutáž: 49–65 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Toby Stephens, Luke Arnold, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Jessica Parker Kennedy, Patrick Lyster, Langley Kirkwood, Jeremy Crutchley, Tom Hopper (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Píše se rok 1715 a nad piráty se začíná pomalu smrákat. Světové mocnosti jim vyhlašují  absolutní válku, protože ohrožují prosperitu zámořského obchodu. Obávaný bukanýr, kapitán Flint, přibírá do své posádky mladého nováčka Johna Silvera a společně se vydávají na výpravu za obřím pokladem, který by mohl zachránit upadající pirátskou základnu… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (224)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Black Sails nebyl mnou nikterak vyhlíženým seriálem a nebýt hry AC4, tak bych ho asi přehlédnul. Když už byla nálada na něco pirátského, tak mi přišel tento seriál vhod. A mile mě překvapil. Hned na úvod prvního dílu je pěkná bitva na lodích s parádními efekty. Každý díl mě víc a víc přitáhnul a i konce jednotlivých dílů končili tak, že se člověk hned těšil na další díl. Stejně jako Spartacus, ani zde televize Starz nešetřila násilím, erotickými scénami a jadrnou mluvou. V seriálu se furt něco děje a zvratů je zde jako máku. Intriky, podvody, ale i bitky jsou zde rozsáhlé a ani na okamžik první série nenudí. Jediný mínus pro mě je že má série jen osm dílů a končí v nejlepším. Obsazení je parádní a nevidím zde žádný metrouše jak zde někteří chytráci píší. Ať žije Černovous :D:D První sérii dávám 100% :) Druhá série 100%. Třetí série 90%. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní a skvělý seriál. Tvůrci skloubili dohromady skutečný historický piráty(doufám, že časem přibudou ještě další), ostrov pokladů a legendární španělský zlato. Zajímavé postavy a skvěle zvolení herci především Toby Stephens vyniká jako kapitán Flint. A stejně jako u Da Vinci Demons úžasné úvodní titulky s parádní hudbou. Piráti jsou mojí láskou už od nejútlejšího dětství a tak si tento počin rychle našel cestu do mých TOP. 1.série 85%- paráda věřím, že druhá série bude ještě gradovat. 2.série 100%- kdybych mohl tak tomu přidám další hvězdu. První série byla skvělá, ale druhá je ještě úžasnější. Zvraty, akce, atmosféra to vše v druhé sérii ještě znásobené. Natěšenost na třetí sérii maximální a ani nemluvě o tom, že dorazí i Černovous! Třetí série pokračuje ve stejném stylu jako druhá a je to opět strhující. Skvělá akce, zvraty a nové postavy tomu dávají grády!-100% Čtvrtá série už se chýlí ke knize, ale na tempu neubírá, a tak je stále plná zvratů a překvapení. Celý zbytek série ovšem zastiňuje finále, které se nakonec vyvine velmi nečekaně, ale zároveň odpovídá knize. Seriál je jeden z vrcholů televizní tvorby a já budu mít Black Sails vždy mezi nejoblíbenějšími díly. ()

Reklama

Lischai 

všechny recenze uživatele

Chytřejší a líp napsané, než se zdá. Všichni hlavní piráti jsou extrémně pohlední frontmani rockových kapel a všechny ženy sexy badass bojovnice, ale když přijmete tenhle svět nerealisticky cool pirátů, je to příjemná Game of Thrones v Karibiku s chytrými zvraty, konsekvencemi pro hlavní hrdiny a nečekanými úmrtími na všech stranách. 7,5/10 pirates would raise the black under Flint again. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Při konečném zúčtování sice tento seriál nepotopím, ale pravda je, že první pořádné akční scény se divák dočká až ve finále 2. řady. Což mi přišlo docela pozdě. Vadila mi i ta spousta nedějové vaty a sáhodlouhé dialogy s replikami, které sice pronášeli herci v kostýmech, ale cítili jste za nimi usilovnou snahu týmu scenáristů. Kdyby se na konci místo odkazu na Mary Readovou poskočilo v čase a viděli bychom Billyho Bonese v hostinci U Admirála Benbowa, kterak rozpráví s malým Jimem Hawkinsem, byl bych patrně o něco spokojenější. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tento seriál z produkce Michaela Baye se odehrává v roce 1715 na jednom z Bahamských ostrovů New Providence a vypráví o pirátských posádkách. Kapitán James Flint se se svou posádkou snaží najít a přepadnout legendární španělskou loď Urca de Lima, která je údajně plná pokladů. Jeho hlavní soupeř je kapitán Charles Vane, který se taky snaží získat chybějící stránku vedoucí k pokladu. Celou situací docela zamíchá John Silver, který tuto stránku ukradne. Značná část děje se odehrává v pirátském přístavu Nassau. Tomu velí Eleanor Guthrie spolu se svým otcem, kterého později vystrnadí. Časem se osudy posádek různě proplétají a dojde i na nějaké ty námořní bitvy. Nakonec skutečně dojde k honu na Urcu. V další sérii se stane spousta věcí. Na scénu přichází nový protivník v podobě kapitána Neda Lowa. Dočkáme se i prvních flashbacků do Flintovy historie. ;) Děj této série je na úplně jiném levelu. S některými postavami se rozloučíme. Spolier: Dochází ke spojenectví Flinta s Vanem a zlato jim vyfoukne Jackova posádka. 3. série je tu a s ní i obávaný Černovous. Boj o Nassau pokračuje a Flint nachází nové spojence. Ve 4. a poslední sérii probíhá závěrečný boj o Nassau. Nakonec to skončilo nečekaně dobře. Je vidět, že to je od Starz, hlavně díky těm odvážným scénám. :) Ještě mě dost překvapil demokratický systém na pirátských lodích. "Ráda si určujete podmínky, co? Ano, co mi narostly kozy." :D ()

Galerie (551)

Zajímavosti (12)

  • Roland Reed nahradil ve druhé sérii Jannese Eiselena v roli Dufresnea poté, co Eiselenovi diagnostikovali nádor na mozku a v roce 2016 zemřel. (oli009)
  • Představitel Johna Silvera, herec Luke Arnold, přiznal fanouškům svou počáteční fóbii z natáčení podmořských scén. Produkce mu umožnila udělat si kurz potápění, a tak si dnes již pohyb pod hladinou užívá. (LadyRainier)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

David Slade se ujal piráta Malkoviche

David Slade se ujal piráta Malkoviche

14.08.2013

Začátkem příštího roku uvidíme na obrazovkách velký pirátský souboj. Stanice Starz nahradí Spartaka seriálem Black Sails z produkce Michaela Baye o mladších letech Flinta a Silvera ze slavného… (více)

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

09.07.2013

Pokud nás tvůrci čím dál sledovanější Hry o trůny něčím rozčilují, určitě je to vyhýbání se velkým bitevním scénám. Když už ale náhodou k nějaké akci dojde, stojí to za to. I proto byla epizoda… (více)

Reklama

Reklama