Reklama

Reklama

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců

  • Francie Minuscule - La vallée des fourmis perdues (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Na malebném lesním paloučku se jednoho dne rozhoří nepřátelství mezi koloniemi černých a červených mravenců. Příčinou sporu jsou zbytky jídla z pikniku, které tam zanechal mladý pár. Najednou se uprostřed znepřátelených stran objeví odvážná beruška. Skamarádí se s černým mravenečkem Mandiblem a pomůže mu zachránit mraveniště před invazí červených bojovníků na čele s hrozivým Butorou. Vydejte se na cestu plnou dobrodružství, přátelství a fantazie, do světa těch nejdrobnějších Mrňousků. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 5

Recenze (108)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Pičovina jak ochrnutý plavčík. Dlhé predlhé, ku tomu nekonečne nudné. Malo to pár svetlých momentiek, či už milých alebo miestami aj vtipných, ale jednoznačne prehlasujem, že na mňa to nefunguje. Animácia ma tiež práve neposadila na riť a nenazval by som to ani roztomilé. Hej ozaj a niekto tu dokonca písal, že je to akčné. No tak to musí byť jeden adrenalínový zmrd, hotový Action Jackson. S tak dynamickým človekom by som vážne nemohol bývať, dočista by ma zblbol keby dvakrát po sebe klipol viečkami. Slabéééé !!! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrůůůůůzzzz, vrrrrm, bzzzzmm.............. Film je natočen podle pravdivého příběhu z jednoho nejmenovaného ůdolí v jižní Francii. Je to lehce přehnané, ale kdo viděl seriál, ví o čem je řeč. Spousty srandy, přátelství, smutku a vítězství. Co dokáže rozpoutat jedna krabice s kostkovým cukrem v jednom nejmenovaném údolí. Film je věnován in memori Jeanu "Moebiusovi" Giraudovi, francouzskému malíři, umělci a spisovateli. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ferda Mravenec & Beruška: Revisited ~~~ Pěkná příroda, skvěle úchylní broučkové a internacionálně multilingvistické bzučení a ticho. U seriálu se podařilo zanedlouho vyplýtvat nápady. Tady je jeden dlouhý příběh a dost nápadů tak akorát. Tututuu you, Kuky! + za skvělou atmosférickou hudbu k takovémuhle bijáku :) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento snímok svojou kvalitou v podstate kopíruje rovnomenný seriál a tie animácie sú rovnako rozkošné a zasadené do reálneho prostredia. Ako večerníček to podľa mňa funguje perfektne, ako celovečerný film už trošku menej hlavne kvôli hluchým miestam a zbytočne pridlhej stopáži, ktorá pri takejto dejovej linke fakt nemá čo navyše ponúknuť. Každopádne ale pre deti určite veľká zábava. 60 % ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Do této doby jsem Mrňousky neznala, na rozdíl od mé babičky, která hned věděla o čem mluvím. Trochu jsem se bála, že celý film bude dabovaný Jirkou Lábusem, ale díkybohu pronesl jen dvě tři věty na začátku a pak to všechno stálo na zvucích vykuleného hmyzu. Animace nápaditá, žádné přeslazené nestvůry pro malé děti. Jednoduchou zápletku vyvážilo obrovské množství nápadů - scéna s pavoukem mi připomínala animáky Tima Burtona z dob, kdy se ještě nevykrádal. Jen bych neřekla, že to je film pro malé děti, chybí tam klasické propriety a animace taky nebyla taková, aby to zaujalo děti. Navíc myslím, že kratší stopáž by se vyplatila více. Přesto je to pro mě velké překvapení. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Film je věnován in memori Jeanu "Moebiusovi" Giraudovi, francouzskému malíři, umělci a spisovateli. (Terva)

Reklama

Reklama