Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Mě na rozdíl od velké části diváků nevadí ty uřvaní užvanění černoši. Začal to asi Eddie Murphy a úspěšně se toho chytili a pokračovali Chrisové Rock a Tucker, nebo dnes Kevin Hart. Jenže ta postava tady je taková nemastná neslaná. Celkově Švárové nepřinesou nic moc velkýho. Nijak zvlášť vás ani nepobaví ani nenas****. Ice Cube tuhle polohu umí, ale je otázka jestli někdy předvedl nějakou jinou. Průměr, dvojku si pustím, ze zvědavosti. 50% ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Možná to se 4 hvězdičkama přeháním, ale tato akční komedie má jen jeden výpadek někdy uprostřed filmu, jinak šlape jak hodinky. Děj nechce být žádný záhadný a tudíž si neláme hlavu s tím, že chování postav odhadnete. V roli Kevina Harta by si asi každý rád představil známější tvář, ale role mu jde a to je hlavní. Rozhodně 70%. Film si nezaslouží jednu hvězdičku, už jen kvůli použité hudbě. :-) ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ice Cube je nesympatická kulatá huba. Film zachraňuje trhlý a svou roli si užívající Kevin Hart, díky kterému jsem několikrát doslova vyprskl smíchy. Film je povětšinou nudný, Ice a jeho machrování otravný, děj předvídatelný, ale Hart ve své roli má pár opravdu trefných hlášek. Ze začátku mi tento počin přišel jako kolosální kokotina, ale když jsem přistoupil na jejich notu jisté debility a rapové, pro mě neoblíbené, hudby, začalo se mi to líbit - což se stalo cca od druhé půle filmu. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Až doteď jsem asi plně nechápal pojem "Černošská komedie". Zřejmě to má znamenat, že jeden blb se chová jako tvrďák i když sere a druhý se chová jak živoucí ukázka nedosavadního stupně evoluce (aniž bych měl něco proti černochům nebo Afroameričanům - pokud se takhle nechovají záměrně, aby právě dokázali pravdivost teze evoluce). Jinak je to ale průměrná buddy-krimi-komedie, která vás neobohatí o nic jiného, než jen dva poznatky: Ice Cubovi tyhle nenáročné role kupodivu celkem sedí -a- na seznam si můžete připsat dalšího otravného černošského rádoby-komika, hned pod Tracy Morgana. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Opět další komedie postavená na klasickém tématu protikladů hlavních postav s Kevinem Hartem a Ice Cubem v hlavních rolích. To už mluví úplně samo za sebe. Karty jsou v tomhle případě jasně rozdané a odkryté, žádné blafování. Film ani s poctivě zajetých kolejí nevybučuje a nic nového nepřináší. Je to naprosto neškodná oddechovka na deštivé odpoledne. Nic víc a nic míň. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • James Payton (Ice Cube) ve filmu řídí Dodge Charger SRT-8 o obsahu 5,7 litru. (Mitin)

Reklama

Reklama