Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

curil 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem přivykl "černoušskému" humoru a celkové ukřičenosti celého filmu. Když už té akce v příběhu něco chybí, tak se nahradí otřelými dialogy a vtípky. Celkově film ale není špatný, bavil jsem se poměrně dobře. Jen už tu všechno bylo v podání průkopníka tohoto stylu Eddieho Murphyho. Kevin Hart a Ice Cube je rozhodně dobré herecké spojení. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ice Cube, je celkom solídny drsňák. Alebo tak iba vyzerá vedľa toho žaluďa Harta. Kevin sa úspešne stáva mojím najneobľúbenejším černošským hercom. Už v Grudge match bol jedinou slabinou filmu. Jeho otravnosť je unikátna. Plusom je, že tu mal celkom solídnu pipku, ktorá keď bola v nohavičkách vyzerala viac ako dobre. A pár krát som sa fakt zasmial. Nie často. Ale asi trikrát fakt schuti. A občasná akcia padne vhod. Slabé 3*. 50% ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Absolutně nesourodá dvojice, kdy jeden je drsným policajtem a druhý pařmen videoher a čerstvým uchazečem na policejní akademii. Detektiv James dává Benovi jeden den a je přesvědčen, že ho jeho nadšení opustí. Zprvů má Ben velké problémy s autoritou, ale postupem času zjišťuje drobné střípky do skládačky, kterou řeší James. 40% ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Mě na rozdíl od velké části diváků nevadí ty uřvaní užvanění černoši. Začal to asi Eddie Murphy a úspěšně se toho chytili a pokračovali Chrisové Rock a Tucker, nebo dnes Kevin Hart. Jenže ta postava tady je taková nemastná neslaná. Celkově Švárové nepřinesou nic moc velkýho. Nijak zvlášť vás ani nepobaví ani nenas****. Ice Cube tuhle polohu umí, ale je otázka jestli někdy předvedl nějakou jinou. Průměr, dvojku si pustím, ze zvědavosti. 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Typická americká buddy movie, tentokrát ale menej vtipná a akčná ako jej súkmeňovci. Kevin Hart je zvláštny hlavne tým, že sa vôbec stal v Amerike hviezdou, čo aj svedčí o vkuse miestneho publika. Je až účelovo trápny a zasmejete sa ( resp. pousmejete ) nad zhruba 2-3 vecičkami, ktoré vypáli. No nič moc teda. Na takú superstar. Takže hurá na dvojku, ktorú vďaka vysokým tržbám môžme za nedlhú dobu očakávať. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Hlavné filmovanie sa začalo 31. októbra 2012 v Atlante a po 35-tich dňoch skončilo 19. decembra 2012. V prvý natáčací deň CBS Atlanta vyslala varovnú správu, že v štvrtok 1. novembra budú v obchodnom dome simulované prestrelky. (martin5504)
  • James Payton (Ice Cube) ve filmu řídí Dodge Charger SRT-8 o obsahu 5,7 litru. (Mitin)

Reklama

Reklama