Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (255)

cariada 

všechny recenze uživatele

Parta studentů objeví možnost vrátit se v čase a náležitě si to užívají (kdo by si to taky neužil a nevyužil) jenže všude jsou dvě strany mince. Bylo to pěkně natočené i herci dobrý, jen škoda té blondýny co pořád stála za kamerou a neměla víc prostoru. Taky bych chtěl mít možnost vrátit čas a udělat pár věcí jinak, jenže kdo ví co bych tím způsobil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

a pak,že v dnešní době nejde natočit relativně originální found footage...spíš než Butterfly effect mi Project Almanc připomněl Kroniku,která mě svého času taky dost příjemně překvapila.okud by MTV měla produkovat teen kousky pdobné úrovně,pak se jistě nebudu zlobit.Palec hore a jsem rád,že jsem se nakonec donutil,byť jsem prvotně vůbec neměl v plánu...80% ()

Reklama

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Mladistvé , sympatické sci-fi o stroji času aneb , jak přijít na to , že je lepší ho vlastně vůbec nesestrojit . Takto by se ve zkratce dal shrnout film . Jistě je pěkné , když si člověk může upravit svůj život dle svých představ , ovšem co to sebou nese za následky už tak pěkné být nemusí . Možná té mladistvosti bylo až příliš , ale děj to mělo zajímavý a dívalo se na to velmi dobře . Viděno v rámci Season Challenge Tour 2015 ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Neurážející teen blbůstka, která tak trochu experimentuje v žánru sci-fi, i když zdaleka nedokáže obsáhnout všechny technobláboly, jako třeba v Návratu do budoucnosti. Ty se tak redukují na samotné naťuknutí a nedokáží operovat vcelku. Zato se podíváme pěkně dlouho na pořádnou MTV párty, která funguje jako dokonalá reklama na Imagine Dragons a jejich vyřvávačku Radioactive. V rámci žánru uspokojí, ale nikterak nenadchne. A found footage styl mě začíná už pěkně jebat. JInak to, jak film skončí, je vám jasné už tehdy, když si dáte dohromady scény z traileru a začnete sledovat první "časové kravinky" ústřední pětice. 55% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klasika o cestovaní časom snímaná "hand-held" kamerou a je sakra dobrá. Na začiatku je odhalenie technológie cestovania časom a objavenie všetkého, čo taká technológia môže jej majiteľom priniesť. Na konci potom zistenie, že skoky v čase tam a sem nie sú tak úplne bez následkov. A hlavne, kto si má večne pamätať, v ktorej dobe vlastne je, že? Snímka po celý čas udržiava pomerne vysoké tempo so sympatickými hereckými výkonmi. Na snímke oceňujem najmä nápad a dobrú prepracovanosť príbehu. V podstate sa mi to veľmi páčilo a natáčanie na pohyblivú kameru jednoducho môžem, preto nemôžem dať nižšie hodnotenie. Film je inak prekvapivo zábavný a svojím obsahom skôr osloví práve tých mladších, než starších divákov. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)
  • Napísanie, natočenie a zostrihanie filmu trvalo len 9 mesiacov. Rešerš ohľadom cestovania v čase zabral 3 mesiace. (Real Tom Hardy)
  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama