Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové retro romantické drama na odpočinkové sobotní odpoledne. Velice sympatické obsazení, hezká prostředí a příjemná hudba. Jsem za tuto adaptaci upřímně rád, protože, co jsem alespoň slyšel, předloha je opravdu moc dlouhá a nudná. Tady se nudit ani nestihnete. Možná by mohl být problém s tím, že je to opravdu hodně zastaralé. Dnešní puberťák asi bude koukat s otevřenou pusou na scény, kdy otec zakazuje dceři se s někým stýkat, nebo jí nařizuje, na jakou školu má jít :D ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Jsou mladí, krásní, zamilovaní, ale jejich lásce není přáno…. I přesto, že svým průběhem se film snaží dát maximálně najevo, že z lásky našich hrdinů nic nebude, tak všem, kdo film viděli bylo nad slunce jasné, že naši milenci skončí spolu. Takže nic nového od sluncem.... Snímku hraje do karet to jak byl prezentován, další podíl kladných bodů u mě získává pedatský otec a i zamotané osudy našich hlavních aktérů. Nekonečná láska není typická romantika jakou znám. Pro mě je tento filmek víc drama, které nepatrně nahlodalo mé kovové srdce.... Dávám tři hvězdy ()

Reklama

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Akože fajn, predvídateľné, ale sympatickí herci a zaujímavý dej. Štyri hviezdičky to malo preto, lebo zvyčajne pri podobných filmoch neváham a prinajlepšom dostanú tých hviezdičiek o jednu menej. Vyzdvihujem hlavné postavy, hoci Alex Pettyfer stále nepatrí medzi mojich obľúbencov, hrať vie, to musím uznať a Gabriella Wilde ma zaujala už v Troch mušketieroch. Pre odporcov romantiky to rozhodne nebude, ale niekomu, komu romantika lahodí, sa to zaručene zapáči. ()

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Snad nejlepší romantický film co jsem viděla za poslední dva roky. Ano sice je to dost ohrané téma. Chudý kluk, bohatá holka, zamilují se, rodiče jim to nepřejí, stejně se scházejí, ona zahodí životní šanci v podobě stáže u fakt čupr doktorky a to jejího tatíka fakt naštve. I když jsem tohle viděla už ve stovce podobných filmů, tak tohle mě uchvátilo nejvíc. Jade mi sice ze začátku připadala malinko postižená, ale nakonec se dala dohromady. Dějová zápletka sice není nijak propracovaná, ale nejsou zde nudné pasáže nebo místa, která by se musely přetáčet. Za mě je to skvělý film co se tohoto žánru týče :D ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Pri takýchto presladených somarinách je dobre zobrať si vedro na zvracanie( pri tomto filme rovno lavór), keď Vás bude napínať z toho aké je to klišovité a nechutne presladené. Zo začiatku som si myslela, že sa mi to bude páčiť, pretože Jade mi tým aká bola utiahnutá až tak, že si k nej nik nevedel nájsť cestu pripomínala mňa na strednej..ALE keď David spustil tie svoje romantické kecy, ktoré keby mne niekto povie chytím záchvat smiechu ( alebo sa dogrcám), celý film stratil čaro. Miestami mi to pripomínalo NOTEBOOK (zlý papík, ktorý sa snaží rozdeliť svoju lovatú dcérenku s veľkou budúcnosťou a chudáka, ktorého žiadna nečaká) ... Ale Notebook, aj keď je presladený, má CHARIZMU a ČARO....bože mala by som dostať medailu, že som to dopozerala bez toho, aby som si od zúfalstva prežehlila ruky žehličkou.............. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama