Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Ach, nedávno jsem zažil další z řady těch perfektních ranních vstávání. Z bujarého snu mě probudila domem se vanoucí vůně pečeného labradora, na stole v jídelně mě přivítala váza čerstvě nařezaných předkožek a ve schránce jsem kromě nejnovějšího Blesku našel také přítelčin úmrtní list. A když jsem si otevíral jogurt, tak mi půlka víčka nezůstala stále přichycená na kelímku, ale normálně se to odlepilo celý. No nebyl tohle ten BEST! DAY! EVER!? Ještě nebyl, poněvadž večer jsem byl na americké komedii, u které jsem se nachechtal víc, než když mi předevčírem čivava olizovala koule namazané nutelou. Byl jsem totiž na americké komedii, u které jsem vypnul mozek, což nedalo moc práce, protože mozek mám defaultně vypnutý už od jednadevadesátého, a výborně jsem se pobavil! Nejeden kinematografický znalec, za kterého se dnes považuje každý, kdo zhlédl minimálně jednu celou sezónu Počasíčka na Smíchově, se zajisté již při vyslovení fráze americká komedie otřepe jak Sasha Grey po dvouhodinové bukkake párty a není se vlastně ani čemu divit. V posledních letech nám byly jako americké komedie předhazovány nevtipné omgsračky, kde ústřední postavu hrála nějaká tupá bloncka s kozama, co by mohly nakrmit všechny hladové krky v Bombaji a co řešila strašně free a cool a teen a swag problémy, že by jeden blil. HB2 je naštěstí tou starou dobrou americkou komedií s výstředními wtf momenty, které právě tento žánr kdysi dávno definovaly. A herecké obsazení zase tak sexy, že jsem během projekce několikrát aktualizoval svoji sexuální orientaci. Bravo! ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tragické nevtipné, trapné. Charlie Day je asi nejhorší komik století, přestal jsem sledovat It's Always Sunny in Philadelphia kvůli stylu humoru, který tam předvádí a tohle je ještě horší. Myslel jsem, že první díl nebyl tak zlý, ale koukám, že v hodnocení jsem se shodl v obou. Když oni nic jiného v letadle neměli... dobrovolně bych do toho asi nešel. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Když se tak rozhlížím po zdejších hodnoceních, říkám si, že se na některých projekcích musely rozdávat tripy po kilech, anebo místo dvojky pustili jedničku. Já totiž viděl jenom zoufale debilní chumel scén, ve kterých se 90 procent vyskytovali idioti, které Chris Pine bohužel po 10 minutách nezabil. Což mě dost sejří, protože jedničku jsem si užil dost. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

K dvojke som sa dostal prostredníctvom kina bez predošlej znalosti prvej časti (čo mimochodom nie je vôbec žiadna prekážka) a poviem vám, tak dobre som sa už dlho nezasmial. Skvelé herecké obsadenie, od známe po menej známe tváre, no predovšetkým všetci do jedného skutočne sympaticky pôsobiaci blázni. Vtip strieda vtip a vy sa vynikajúco bavíte, skutočne odporúčam. Hurá na prvý diel! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O třídu horší jak jednička, ale pořád hodně slušná zábava. Tahle trojka blbů mě jednoduše baví a oceňuji, že se tvůrci nesnažili kopírovat dějovou šablonu jedničky, ale přinesli nový poměrně originální příběh. byť jsem měl pocit, že z takto absurdních situací mohli vytěžit ještě mnohem, mnohem víc. Postava Jennifer Aniston ani tentokrát neměla chybu, její scény patří k vrcholným momentům filmu. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Variety nazval film "nechutným a neuveriteľne nevkusným pokračovaním". (Arsenal83)
  • V kanceláři Berta Hansona (Christoph Waltz) můžeme ve vitríně vidět fotbalový dres Franze Beckenbauera s číslem 5. (Koldyn)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama