Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (169)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $59,209Tržby Celosvetovo $7,934,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $92,370 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $104,216 //počet predaných kusov ?║ taká blbovina ale príbehovo výborne si nahrávajúca a moc zábavná /70%/ ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Je to taková ta tradiční blbá americká komedie, kde se hlavní hrdinka dostává do hloupých situací a protože z ní scénárista dělá tupou nánu, tak se z nich nikdy nevyhrabe, naopak si vždycky tím co říká, situaci ještě zhorší. Povětšinou to není vtipné, nicméně je to oddechovka, na nic jinýho si film ani nehraje a herecké obsazení není uplně tragické, takže se na to koukat dá. ()

Reklama

odbornicka 

všechny recenze uživatele

nechápem ako dokáže niekto z jednej scény vlastne natočiť celý film.. typická americká chujovina.. kde celý trápny dej končí tým, že každý si myslí, že to dopadne fiaskom, ale hlavná hrdinka sa zachová nenormálne eticky a teraz všetci tlieskame a akože prekvapivý záver, že to ocenia aj drsní šéfovia.. ach, škoda slov.. ale pekne sa pozeralo na to ako si cupká v tých šatách 24 hodín krásne namaľovaná aj po nastriekaním kaseru do ksichtu a za to ** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Občas chce človek vypnúť pri podobnej blbosti. Bohužiaľ zmysel pre humor je veľmi subjektívna záležitosť a tu som sa s tvorcami minul. Hlavná postava sa ocitne v situácii, ktorú by aj mierne podpriemerne inteligentná osoba vyriešila do pol hodinky, lenže Meghan dosahuje cca inteligenciu kuraťa a farba jej šiat je možno toho metaforou. Ale skôr nie. Ak by zažívala skutočne dobre a vtipne napísané a zahrané príhody, tak by sa neuveriteľnosť celej zápletky dala bez problémov ignorovať. Ako jednohubka ale Ulička hanby neublíži. 50% ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Typická komedie s množstvím záměn a seznámení se hlavní postavy s prostředím a chováním jí ne vlastni. Elizabeth to táhne tak trochu celé sama, naštěstí ona zahraje cokoliv, takže je to sice vcelku jednoduchá ale zábavná komedie. A taky nutno napsat, že na čtyřicet je to opravdu kost. Sakra i na třicet je to luxus :) "...so you ain ´t suck a one dick tonight?" " eh...." :)) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Když si Megan (Elizabeth Banks) v salonu krásy obleče bílý plášť, je nejdříve rozepnutý. V dalším je zapnutý, v následujícím zase rozepnutý. (Lenn999)
  • Žluté šaty, které nosí Meghan Miles (Elizabeth Banks) téměř po celý film, je od newyorkské módní návrhářky Yigal Azrouël. (vercza)

Reklama

Reklama