Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 54
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 54

Recenze (102)

dalziel 

všechny recenze uživatele

Tu a tam pri bezhlavom prepínaní staníc zamrznem na na nove 2 kde to dávajú a chvíľu sa zadívam.Väčšinou to ale dlho nevydržím.Obsadenie je slušné, ale tým to asi končí...Chuck Lorre si toho v jednu chvíľu nabral priveľa a kvalita šla dole. Epilog: Nakoľko som bol donútený vstávať vo veľmi skorých ranných hodinách stala sa Mom mojím každodenným parťákom pri vstávaní.Tak dvíham na 80 % ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů všech dob. Miluju všechny postavy, hlavně Christy a Bonnie. Anna Faris i Allison Janney hrají skvěle, úžasně připravený příběh. Třešničku tomu všemu dodává, že i přesto, že jde o komediální seriál, najdou se zde také velice smutné i dramatičtější scény. Za mě jednoznačně 100% ()

Reklama

andrew88 

všechny recenze uživatele

Sitkom Máma je prostě pecka. Soužití abstinujících alkoholiček, protloukání se vztahy a shitským zaměstnáním, problémy s dětmi a mezi sebou....A těch skvělých hlášek, co tam je. Anna Faris je skvělá komediální herečka a zjistil jsem, že rozhodně Allison Janney. Christy: "While other mothers were cooking dinner, you were cooking meth." ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

U tohoto seriálu je jasně vidět, že ho celkem podstatná část lidí vzdala po jednom-dvou dílech nebo zahlédla pár nesouvislých scén v televizi a hned sem vlepila odpad. Ovšem hodnocení jednotlivých sérií ukazuje, že tento seriál není vůbec tak marný, já osobně se u málokterého seriálu směju v každém díle, jako tomu je u Mom. Po příchodu postavy Adama se kvalita zvedla na 5*, po odchodu Christy zase o dost klesla, ale i tak si to těch 80% zaslouží. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Sitcom ve kterém nefunguje vůbec nic. Otravné hlavní postavy s nezajímavými zápletkami s urputnou snahou o humor, která ve většině případů vůbec nevychází a s přednahraným smíchem, který je otravnější než kdy jindy. Z nějakého tajemného důvodu jsem dal alepsoň tu jednu hvězdu, i když při psaní tohoto výplodu sám přemýšlím, co mě k tomu vedlo. 2/10 ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Když holky na konci epizody tancují, hraje „Single Ladies (Put a Ring on It)“ od Beyoncé. (SONY_)
  • Seriál se vysílal také v Indii, a to na stanici Comedy Central. (peeteno78)
  • Telefon Bonnie (Allison Janney) na začátku epizody na stole mezi střihy mění svoji polohu. (SONY_)

Reklama

Reklama