Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 59
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 59

Recenze (104)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle sitcom mě nikdy nepřestává bavit. Když jsem na něj poprvé narazila, nečekala jsem, že mě až natolik pohltí. Anna Faris a Allison Janney jsou prostě ta nejlepší kombinace, která kdy mohla vzniknout. Občas nevím kdo z nich je vtipnější, ale rozhodně vím že sarkastická, občas nezodpovědná a věčně podrážděná Bonnie je člověk, s kterým bych se chtěla znát osobně. Christy je zase naopak ta zodpovědnější, ulítlejší, milující a tak trochu naivní. Lépe už se to spojit ani nemohlo. U sitcomů jako je zrovna tenhle si občas říkám, jak je vůbec možné perlit v každé minutě a ještě při tom zůstat originální. Humor je zde na jedničku. Za mě 100%. Tohle je prostě jeden z nejlepších sitcomů, který kdy kdo mohl vymyslet (teda aspoň pro mě). ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Co názor, to facka. Dejte si ji sami a akci opakujte, dokud se nevzpamatujete. Vždyť je to skvělý seriál. Každou sérií se kvalita humoru zvyšuje. Třetí řada je dokonalá, v každém dílu se dost nasměju. Hodnocení na imdb tomu odpovídá více, tady je spousta idiotů, kteří to akorát kazí. Nezapomeňte si dát tu facku. EDIT: 4.Řada je teda slaboučká a neuvěřitelně nudná, takže tu hvězdičku, co jsem loni přidal, nyní odebírám. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Seriál dokáže z prvu zaujmout a zdá se, že má i své kouzlo a občas i nějaký ten dobrý vtip. Bohužel však na tolik sérií zcela určitě nestačí a zápletka omrzí už třeba u 2-3 episody. Anna Faris je moc sympatická a pro svou roli je určitě dobře zvolená a to i když to není vůbec role složitá. Její matka je však bohužel naprosto příšerná a na ten jejich spolek čarodějnic se už vůbec nedá ani dívat. ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Sitkom Máma je prostě pecka. Soužití abstinujících alkoholiček, protloukání se vztahy a shitským zaměstnáním, problémy s dětmi a mezi sebou....A těch skvělých hlášek, co tam je. Anna Faris je skvělá komediální herečka a zjistil jsem, že rozhodně Allison Janney. Christy: "While other mothers were cooking dinner, you were cooking meth." ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Sitcom ve kterém nefunguje vůbec nic. Otravné hlavní postavy s nezajímavými zápletkami s urputnou snahou o humor, která ve většině případů vůbec nevychází a s přednahraným smíchem, který je otravnější než kdy jindy. Z nějakého tajemného důvodu jsem dal alepsoň tu jednu hvězdu, i když při psaní tohoto výplodu sám přemýšlím, co mě k tomu vedlo. 2/10 ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Většina postav sdílí své příjmení s hráči NFL Oakland Raiders. Například hráč Jim Plunkett sdílí své příjmení s postavami Christy (Anna Faris) a Bonnie (Allison Janney), Sebastian Janikowski má stejné příjmení jako postava Adama (William Fichtner) a postava nevlastního bratra Bonnie, Raye (Leonard Roberts) se jmenuje podle quarterbacka Kena Stablera. (peeteno78)
  • Herečka Jaime Pressly (Jill) byla v době natáčení 5. série těhotná. Scenáristé její těhotenství zakomponovali do děje tak, že její postava výrazně přibrala na váze. (peeteno78)
  • Seriál se vysílal také v Indii, a to na stanici Comedy Central. (peeteno78)

Reklama

Reklama