Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Psema 

všechny recenze uživatele

V závěru už začne být neustálý příval stereotypní akce poněkud otravný a nudný, takže si člověk bez mentality dvanáctiletého klučiny začne pomalu přát, aby se na chvíli zastavilo a tým vymyslel nějakou jinou taktiku než "bum, bum, bác, Shazam, bác, ale pokud beru v potaz, že je to pořád především svižný výplach pro děti, tak proč vlastně ne. A první půlhodinka a skřížení cest je v podstatě bez chyby. Batman owns it. ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Komiksovou předlohu jsem ještě nečetl, ale inovace v DC vesmíru, které se promíjí i v animovaných filmech jsou ku prospěchu celé věci. War je podívaná nabouchaná od začátku do konce, hrdinové předvedou věsmes svoje profilové dovednosti, padouch udržuje napětí. Darkseid je klasický animovaný padouch a tady to vypadalo jako skutečná moderní válka. Scénář bomba, neustálá akce není na škodu, divák má o to víc příležitost vnímat všechno co se děje mimo boj. Shazam je skvělej, mohli tam ale klidně dát i Aquamana, ale to možná příště. Hvězdičku navíc za představení Cyborga ***** ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slušná dávka akcie, ktorú skúsený Jay Oliva dokáže divákom predať, len škoda príbehu, ktorý je nevýrazný a ktorý tu v podstate ani nieje. Inak slušná fightovačka, ktorá je natiahnutá na 80 minút a už len preto nedokáže nudiť a ďalší dôvod je ten, že najlepší komiksový hero - Batman - ma nie len najviac priestoru, ale aj najlepšie hlášky. 80% - 4* ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání a jeden z nejslabších DCanimáků. Po parádních "Doom" a "Flashpoint Paradox" (nemluvě o dvojdílu "Dark Knight return")přichází restart u kterého jsem snad poprvé měl pocit, že koukám na bandu vypatlanců. Jediné co funguje jsou vtípky a vzájenmé špičkování (hlavně okolo Batmana). Vše ostatní mi připadalo hrozně povrchní a vyprázdněné. Hrdinové DC ssebou vždy nesli něco navíc, nějákou psychologickou rovinu, myšlenku v pozadí nebo aspoň rafinovaný scénář. Tohle jsou spíše takové mythologicky vykořeněné postavičky, navlečené do slavných oblečků a usazené do tupě akčního (až stereotypního) scénáře, který vlastně ani nedává moc smysl. Je mi z toho až smutno a pevně doufám, že povolaným osobám brzo dojde, že tenhle restart zatím prostě nefunguje. :( ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Takže je to tady. DC Animated Movie Universe. A vezmu to hezky pořádku. Válka je dobrá od začátku do konce. Členové ligy se teprve seznamují (čti chtějí se pozabíjet, protože se neznají) a je zde hezky vidět, že jsou zvyklí na sólo akce. Kromě Cyborga, který si zde odbyde svoje zrození. Ale není to přesně podle předlohy. Přestože mi přidaný Shazam! nevadil. I když na úkor vynechání Aquamana. Ve zbytku jsem ráda, že moc neexperimentovali. Tím myslím ipako opakované opsání scén a dialogů slovo od slova. A to my fakt nevadí. Celý tenhle film je hlavně úvod. Jak se dali dohromady. No, a taky ta invaze a tak...dobrý filmový zážitek. Kdyby to bylo víc barevné (fajn, jako předloha!), dám i šestou hvězdu, takhle jenom maximum pět. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • V produkci DC Animated většinou propůjčuje Supermanovi hlas George Newbern, zde však namluvil postavu Steva Trevora. (Caszidy)
  • V čase 45:30 se Shazam představí a řekne svoje jméno Shazam, ale přitom se nepromění zpět na Billyho. (nedvva)
  • Film je inšpirovaný komiksom "Justice League Volume 1: Origin (The New 52)", výraznejším rozdielom je akurát nahradenie Aquamana Shazamom. (slavo_held)

Reklama

Reklama