Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (95)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne také malé prekvapenie. Nekomplikovaný príbeh, ktorého úspech je založený len na hre hercov a herečiek. Myslím si, že od pani režisérky to bola geniálna voľba. Herecká iskra medzi J. Gandolfinom a C. Keenerovou bola takmer dokonalá. PS.: (R.I.P. James Gandolfini) Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

I kdyby jsem tady našla pár těch kdyby, tak já je ani nehledala, protože jsem byla moc příjemně překvapená z tak milého, úsměvného a inteligentního filmu s kterým mně bylo celou dobu moc fajn. Takových pohlazení na duši jen ať proudí houšť, protože to možná potřebujeme víc než si sami uvědomujeme. Lidský a sympatický nejen jako Albert v Enough Said, ale i jako člověk, James Gandolfini musí vidět tam někde odkudsi z filmového nebe, že mě svým posledním filmem nesmírně potěšil. Díky........ ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Dobra práca ženskej režisérky N.Holofcenter tento krát slávila úspech. Skvele otvorila dvere do reality a rafinovane použila prevažne problém postihujúci prevažne mladých ľudí s názvom láska, ktorý zviazuje a zraňuje srdce zaľúbeným. Aj keď je ľahko predvídateľné čo sa bude diať, sú momenty ktoré sú trefné, ktoré pobavia či vzbudia myšlienku zamyslieť sa nad sebou. Jednoduchosť je v tomto filme nepriehľadnuteľná, ale zároveň vynikajúcim únikom z pomedzi premnoženého výskytu filmov s trikmi a efektmi. Kamera to celé pekne zachytáva a herci pred ňou hrajú ako keby to bolo naozaj. J.Gandolfini napriek svojej nie príťažlivej postave perfektne zvláda emociálne role, takže škoda, že už nie je medzi nami. Za mňa 70 %.R.I.P. J. Gandolfini ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Pohodový, poklidný a nenáročný film. Je až s podivem jakou situaci může život připravit. Aby jste po letech potkali svoji dávnou kamarádku a začali chodit s jejím bývalým manželem? Tak to se může vážně stát pouze ve filmu. Ovšem tvůrcům filmu se povedlo vytvořit to věrohodné a s odlehčeným humorem. Bavil jsem se, dávám tři hvězdy.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to takové podivné sledovat Jamese Gandolfiniho, když víte, že je po smrti, na druhou stranu je skvělé ho sledovat jako vyzrálého herce, který se z mafiána dokáže proměnit i muže, který uvěřitelně zvládne romanci, a to jak po komediální stránce, tak i po stránce dramatické. "A dost!" je snímek, který souhlasí se současným trendem moderních drama komedií, které jsou inteligentní, herecky přirozené a celkově se snaží působit na více divákových emocí. Snímku se to daří dobře, hlavně díky hereckým výkonům, jen ten příběh docela sem tam zakopává. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

Reklama

Reklama