Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (95)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Mám ráda J. L. Dreyfus a C. Keener, takže jsem se na tuhle dvojici velice ráda koukala. Enough Said asi už tak nějak k Julií patří. Má zajímavé tragické role zoufalky, ale přitom působí neuvěřitelně pozitivně a to mě baví. Tenhle trojúhelník vzal za své a je docela legrační sledovat jeho rozdílnosti na věc. Avšak celkově vzato pro mě naprostá průměrná záležitost. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Byl to takový film ze života, o dvou rozvedených lidech, kteří, ač přesto odlišní, se našli. Ale pořád máte v životě pochybnosti, zda všechno děláte dobře a protějšek je ten pravý. Skvěle to uteklo, ukázalo, jak celý život můžete ztrácet, hledat, nalézat....hezké. Film podbarvovala pohodářská muzika. Co se hereckého obsazení týče, když jsem viděla rok narození Toni , nevěřila jsem svým očím. Vypadala jako opuštěný baset před boudou, který se pitvoří od škály psích očí k rádoby veselí, co čeká, že si ho vezme domů nový páníček. Jako žena mi nesedla, mnoho chlapských gest, co se chůze i gestikulace týče, vemkoncem i divných bezdomovských kalhot. Nemůžu si pomoci. A Gandolfini...obr Gandolfini. Viděli jste jeho oči? Byli to oči dobrého člověka a skvělého herce. Už nikdy by nikdy jiný nemohl být Soprano. Hrozná škoda, že už ho dále neuvidíme. Život není fér. Ani ve skutečnosti, ani ve filmu. Uvědomíte si, že pokud vám dítě, se kterým žijete, někdy odejde -což přijde, zůstanete sami. Možná neodvratně, tak jako Toni. Ale ona měla štěstí. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to takové podivné sledovat Jamese Gandolfiniho, když víte, že je po smrti, na druhou stranu je skvělé ho sledovat jako vyzrálého herce, který se z mafiána dokáže proměnit i muže, který uvěřitelně zvládne romanci, a to jak po komediální stránce, tak i po stránce dramatické. "A dost!" je snímek, který souhlasí se současným trendem moderních drama komedií, které jsou inteligentní, herecky přirozené a celkově se snaží působit na více divákových emocí. Snímku se to daří dobře, hlavně díky hereckým výkonům, jen ten příběh docela sem tam zakopává. ()

skockalanova 

všechny recenze uživatele

Tento necakane sympaticky film som prepla z nudy v nedelu dopoludnia uplne nahodou. Na prvy pohlad klise na typ komedialneho milostneho trojuholnika, chlapik ma vsak tak zaujal, ze som pri nom ostala. A urobila som dobre. Bolo to velmi mile a nevtierave, vtipne. Odporucam ako prijemnu jesennu komediu, ale hoci aj po cely rok! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Masérka po rozvodu, osamělá s dcerou, pár přátel, stereotyp. Od života nic moc nečeká. Potká chlapíka, rozvedeného, dají to dohromady. Oba ale táhnou za sebou svou minulost, bývalé partnery a přináší to komplikace. Začínat znova ve čtyřiceti, v padesáti, s dětma, který zrovna jdou na vysokou, je téma, které nabízí spoustu možností. V tomto filmu ale potenciál vyčerpán zdaleka nebyl. Nejhorší jsou ty otřesné dialogy, to se fakt nedá vydržet. Jediný normální je Gandolfini, ten hraje civilně. Dreyfussová roli nezvládla a ostatní jsou dost mimo. Snímek mne iritoval, jelikož charaktery postav ve filmu jsou buďto nereálné anebo nesympatické. S maximálním přemáháním jsem se dodíval až do konce. 50% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno