Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (98)

genetique 

všechny recenze uživatele

Stopercentne pohodová záležitosť, ktorá sa dostane pod kožu aj tomu najväčšiemu a najzarytejšiemu odporcovi amerických rom-comov. Gandolfini nám na sklonku svojej životnej púte nechal krásny klenot, plný obyčajných životných situácií muža v stredných rokoch, kde jednoduchosť je devízou, prirodzenosť znakom nápaditosti, s atmosférou reálnosti a neskreslenosti. Dávam dva palce hore za hercov a dialógy! 85%. ()

Pompeius 

všechny recenze uživatele

Výborná romantická komedie zralého věku, kde už protagonisté mají něco za sebou, něco si s sebou z té minulosti táhnou, už se moc nechtějí přizpůsobovat, jsou tak trochu usedlí a sví, ale lásku pořád potřebují a dobrodružství stále láká. Porozumí každý, kdo nezažívá první dlouhodobý vztah. Rozhodně každý přes čtyřicet. ()

Reklama

NIRO 

všechny recenze uživatele

Oba ústřední herce mám moc rád a i tady mě bavili. Ale jako celek to funguje... tak napůl. Jsou tu moc hezké situace, které režisérka nechává pěkně rozehrát a dohrát (ve většině standardních romantických komedií by z nich byly spíš skeče) i něco trefných dialogů... ale poté, co dojde ke "zvratu" mi Eveino chování postavu krapet odlidštilo - myslím, že člověk ve filmu, který má ambice být spíš opravdový, by tu situaci přeci jen nějak rozetnul a nečekal by, až to neodvratitelně praskne. Před promítáním v Karlových Varech zaznělo, že na rozdíl od svých předchozích filmů tentokrát Nicole Holofcener natočila romantickou komedii, s čímž bych tak docela nesouhlasil: romantické budiž - tím středněvěce nezbrkým způsobem -, ale spíš úsměvné než komediální. Jistě, pořád lepší, než takové ty tupoučké romance teenagerovské, ale stejně mi chyběla nějaká jiskřička, takové to neidentifikovatelné "něco". ()

Mitisko 

všechny recenze uživatele

S tak obyčajnej úlohy vyťažiť takú kvalitu...To som nečakal. Tony (Gandolfini) hral viac než bravúrně, velmi ma mrzí že už nieje medzi nami bol to moj najlepší herec. Film ako celkom si zaslúži plnohodnotné 4 a pol * A keďže Tony už nebude mať možnosť na ďalšiu pecku tak dám krásnych 5. Nie zo súcitu, ale preto že som sa u toho citil dobre. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne také malé prekvapenie. Nekomplikovaný príbeh, ktorého úspech je založený len na hre hercov a herečiek. Myslím si, že od pani režisérky to bola geniálna voľba. Herecká iskra medzi J. Gandolfinom a C. Keenerovou bola takmer dokonalá. PS.: (R.I.P. James Gandolfini) Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

Reklama

Reklama