Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Vlastně to není až tak ukrutná sračka, jak jsem původně čekal. Ovšem, abychom krotili přehnaně pozitivní emoce hned ze startu a neunáhlili se (!), určitě to není film, který byste si pouštěli s oblibou třikrát ročně, když máte zrovna chuť na nějakou tu originální pecku. Scénář je evidentně jednou z mála variací uslintané teen předlohy, přemáchnuté už asi tisíckrát v jiných filmových škopcích. A když už tenhle mnohonásobně louhovaný pytlík s čajem postrádá veškerou chuť, filmaři vsadili na pár ošlehaných hollywoodských xichtů, které měly oživit tuto prudce kýčovitou slátaninu. Bohužel si do hlavních rolí dosadili ohyzdnou Wilsonovou s jateční váhou a tlamou kopnuté čivavy a Aničku Kendrick, která sice je roztomilá, ale ten obličej má taky poskládaný tak nějak špatně. Ve výsledku tedy doporučuji sledovat se zavřenýma očima a celkem si to i užijete. Těžký průměr. 50% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Středoškolská muzikálová konfekce toho nejtradičnějšího střihu, které se banalitu a ohranost zápletky nedaří zamaskovat ani bizarností některých gagů či poněkud samoúčelnou vulgaritou. A tak pobaví vlastně jen panoptikum mimoňů tvořících Bellas a sem tam některé z hudebních čísel, například vydařená a capella verze Final Countdown. Nenáročná pohodová jednohubka, která nenadchne ani neurazí, a vhodná je pro zejména pro nenáročné publikum, které hodlá u filmu relaxovat po dlouhém namáhavém dni. ()

Reklama

salalala 

všechny recenze uživatele

Takové nenáročné dílko, které nepřináší nic nového a víceméně neurazí. Děj je strašlivě předvídatelný, tudíž jen čekáte, kdy vše zapadne tam, kam má. Jediné originální tak je vlastně to, že tuctové popové hity jsou tu nazpívány acapella, což je poměrně zajímavé a ani odpůrce téhle hudby by neměl být znechucen. Malé plus také za nápadité choreografie a aranže scén. Horší je to pak s postavami, které (až na hlavní hrdinku a pár výjimek) nejsou vůbec sympatické a jsou to přesně ty prototypy ideálních amerických středoškoláků, kteří jsou v podstatě dokonalí a krásní. Anna Kendrick je skvělá a hodně zajímavá (možná se rodí velká hvězda), nechybí jí charisma a potřebná lehkost. Rebel Wilson je neméně fantastická, dovede si dělat legraci ze svojí figury a to je její velká výhoda. Ostatní už jsou zaměnitelní a slouží spíš jako výplň. Škoda, že tu není víc Elizabeth Banks, ale tak každý den holt není posvícení. Ve výsledku ničím extra výrazný snímek, který dodržuje pravidla žánru a natočen je dost rutinně. 60% ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Celý film na mě působí dojmem "pojďme rychle natočit accapella muzikál pro teenagery, dokud je ještě Glee v televizi = dokud to děcka ještě žerou". Avšak z nějakého zvláštního důvodu to funguje. Romantická část příběhu není přeslazená ani nepůsobí zbytečně natáhnutá, accapella songy nenudí a občas Vás donutí si i zanotovat, electro remixy soundtracku jsou naprosto perfektní, a kdyby nebylo hodně zbytečných (doslova) zvracících pasáží, snad bych Pitch Perfect dala i hvězdiček pět. Jednoznačně nejvyvedenější komedie těchto Vánoc! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na podobné filmy se nedívám, ale tentokrát jsem se nechal zlákat na svoji oblíbenou herečku Annu Kendrick. Asi jsem byl dobře naladěný, neboť jsem si celé dílo docela užil a to především díky hlavní představitelce a dobře zvolené hudbě (září předeším finále a Rip off). Příběh byl spíše ucházejcí neboť na mě některé části působily trochu jako muzikál ze střední, ale narozdíl od muzikálu, tohle mělo šmrnc a vlastně to bylo i celé přirozeně vtipné. Kromě Anny musím pochválit ještě Brittany Snow. Vážně dost dobrá oddechová podívaná 75% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • Během závěrečného soutěžního songu "The Barden Bellas" si účes Anny Camp dělá, co chce. Jednou jsou vlasy stažené, poté rozpuštěné a poté zase stažené, než je v závěru sama rozpustí. (glumka)
  • Herečka Rebel Wilson, která ve filmu ztvárnila postavu „tlusťošky Amy", si zahrála také postavu „tlusťošky Becky“ ve filmu Holky na tahu (2012). V obou filmech pronesla stejnou odpověď na otázku: "Ty si říkáš tlusťoška Amy/Becky?" a to: „Ano, aby mi to krávy jako vy neříkaly za mými zády." (CrashONE)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama