Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zatím (po 2 dílech) hodnotím celkem vysoce, protože je to u nás něco úplně novýho a hlavně je to určitej druh humoru, kterej mám hodně rád - slovíčkaření, hraní si s jazykem, se slovama, atd. Samozřejmě dvojka Mareš-Hezucký je už dlouhý roky sehraná, takže by to mělo fungovat dobře. Problém s tím pak budou mít lidi, kteří tuhle dvojici nemusí, anebo ti, kteří tyhle vtípkny nepoberou, protože je prostě baví něco jinýho. Já jsem zatím spokojenej, bavil jsem se. ()

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Úplné totální dno suchýho hajzlu někde v zahrádkářské kolonii. To měl být jako zábavný pořad? Ne tedy že by mě cokoliv České produkci kdy překvapilo, vrchol nevkusu a trapnosti jsme už zažili 1000x a tohle je jen další do pořadí. A nevím proč si někdo myslí že to vyčpělá fetka diskoték (To já ne, někdo mi hodil něco do pití) a trubka z rádia zachrání. Už z upoutávek bylo nadmíru jasné že sliz "trapnosti" poteče z LCD jako menzes! Táhle, dlouze a několik dní! ()

Reklama

Oonika 

všechny recenze uživatele

Uvidíme, co přinese další díl, jestli půjdu s hodnocením výš, nebo níž. Leoš Mareš je tradičně trapný, celý systém této šou mi moc nedává smysl, nebo jestli to bylo špatně vysvětlené, nevím. První díl zachraňoval Miloš Knor a Patrikem Hezuckým. Jejich vtípky byly povedené. Ale jinak dost smutný pokus... ()

Hamar 

všechny recenze uživatele

Možná jsem primitiv a houby intelektuál, ale u některých dílů jsem řval smíchy, jak už dlouho ne. Hlavně "šílenec" Jakub Kohák, mě několikrát spolehlivě odrovnal. Kohák Na Bendové ústa "To je, ale chlebárna" Mareš "Ty jó, todlencto říkal naposledy můj táta" Kohák "Ale Leoši, já jsem tvůj táta!" A pak tam 5 minut rozebírá, kolik ho stály plastické operace a jak jsou na Mareše s maminkou hrdí. To je fakt výplod nádherně chorého mozku ()

victim42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem ani zdaleka, že by se česká verze vyrovnala britskému originálu. To bych ani nikdy nepřipustil, protože originál s duem Fry - Davies přímo zbožňuji. Zpráva o remaku s Marešem a Hezuckým ve mě rozblikala oranžová varovná světýlka, která zčervenala, když jsem jsem je všechny chvíli poslouchal a došlo mi, že důstojnost dostala košem a bude se jenom šaškovat. Po prvních minutách trapností, zdržovaček a stupidně položených otázek jsem se vzdal všech nadějí. Korunu tomu nasadil pan psychiatr, který získal body tím, že prostě prohlásil, že správnou odpověď řekl, když ho nikdo neposlouchal. Ten mi dluží nová varovná světýlka, která shořela v nevídaném odstínu šarlatové. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama