Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

tonton78 

všechny recenze uživatele

celkem dobrý...pár lidí sem vkydlilo svoje OBJEKTIVNÍ hvězdičky ještě před odvysíláním pořadu(schválně jsem si počkal) a čerte div se, většinou to nebylo právě příznivé hodnocení. takže já, ještě deset minut před koncem, dávám s klidným svědomím pět a určitě se podívám na další díl(pak možná změním hodnocení na reálné lepší tři..). a ostatní se zatím jděte vykakat ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velmi příjemné překvapení, kdy jsem se při sledování TV pořadu nenudila, nedělala se mi husí kůže nad jeho trapností a neměla jsem chuť rvát si vlasy a ptát se "Proč??!!!". Je jasné, že pro diváky, kteří hledají zábavu u talentových soutěží všemožných druhů, "zábavných" pořadů komerčních TV a momentálně ty, kteří oplakávají rušení pořadu Nikdo není dokonalý, tohle asi nebude to pravé ořechové...ale třeba se mýlím a pořad se udrží déle než pár měsíců. Za mě osobně doufám, že jo. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak pořad mi bohužel TV prima zabila dříve, než mě začal srát, což je div naprosto nevídaný. Téměř vždy mě pořad začne nejdříve srát a velmi brzy poté je z vysílání odstraněn. Vyjímku tvoří pouze ordinace a obdobné sračky, které se v TV drží, přestože mě serou nepopsatelně intenzivně a velmi dlouho. Díky pořadu jsem přišel na chuť Miloši Knorovi, kterého jsem dříve až tolik nemusel. Dále mě velmi bavil Patrik Hezucký, kterého jsem znal už z jeho mrázkovin, které mi natržení bránice nejednou způsobily. Zbytek hostů se dá prohlásit za více či méně zbytečné. Většinu navíc za absolutně nudné a trapné. Moderátor Leošek za moc nestojí, ale to mi bylo podvědomě jasné už před uvedením pořadu. Otázky jsou kolísavě zábavné, kolísavě vtipné a kolísavě obtížné. Takže se stává věcí náhody, jak moc se budete bavit. Když Leoškovi zrovínka všichni odmítnou účast a dostaví se pár kokotů, tak se bavit nebudete bez ohledu na otázky. S ohledem na konkurenční pořady, které jsou debilní většinou hned po prvním dílu, zde zase tak nízké hodnocení zanechat nemohu. Viděl jsem všech (tuším) devět dílů a kdyby byl díl desátý, tak se na něj určitě kouknu taky. Slaboučké 3*. ()

Mr.Atsor 

všechny recenze uživatele

Já u Čechů samozřejmě nečekám, že bychom si vlastní produkci ohodnotili především kladně, ale já budu plavat proti proudu. Ke zhlédnutí mne donutil rozhovor s Leošem Marešem ve Forbesu. Na show jsem se velmi těšil a byl jsem mile překvapen. Zejména Miloš Knor a Patrik Hezucký celému pořadu dodávají komičnost a zábavnost. Leoš Mareš navíc plní to, co slíbil, člověk se nad jednotlivými otázkami musí zamyslet a je překvapený. Kombinuje se tu tedy zajímavost až záhadnost s legrací a českým humorem. Rozhodně to není nuda, a proto dávám 5*! ()

ac3r 

všechny recenze uživatele

LM a PH nejlepší moderátoři na českých radiových frekvencích a přesně tento jejich humor přenesen na TV obrazovku. Kdo je ráno poslouchá musí hodnotit vysoko, kdo má radši puštěný trapáky na haló tady impulzovi, tak asi flákne odpad. Já jsem z těch co je poslouchá pravidelně a rád a u tohohle pořadu jsem se skvěle bavil stejně jako když jedu ráno autem. Uvidíme další díly, zatím pěkný čtyři. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama