Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak pořad mi bohužel TV prima zabila dříve, než mě začal srát, což je div naprosto nevídaný. Téměř vždy mě pořad začne nejdříve srát a velmi brzy poté je z vysílání odstraněn. Vyjímku tvoří pouze ordinace a obdobné sračky, které se v TV drží, přestože mě serou nepopsatelně intenzivně a velmi dlouho. Díky pořadu jsem přišel na chuť Miloši Knorovi, kterého jsem dříve až tolik nemusel. Dále mě velmi bavil Patrik Hezucký, kterého jsem znal už z jeho mrázkovin, které mi natržení bránice nejednou způsobily. Zbytek hostů se dá prohlásit za více či méně zbytečné. Většinu navíc za absolutně nudné a trapné. Moderátor Leošek za moc nestojí, ale to mi bylo podvědomě jasné už před uvedením pořadu. Otázky jsou kolísavě zábavné, kolísavě vtipné a kolísavě obtížné. Takže se stává věcí náhody, jak moc se budete bavit. Když Leoškovi zrovínka všichni odmítnou účast a dostaví se pár kokotů, tak se bavit nebudete bez ohledu na otázky. S ohledem na konkurenční pořady, které jsou debilní většinou hned po prvním dílu, zde zase tak nízké hodnocení zanechat nemohu. Viděl jsem všech (tuším) devět dílů a kdyby byl díl desátý, tak se na něj určitě kouknu taky. Slaboučké 3*. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že to lidé odsuzují, aniž by to viděli, a to jen proto, že je to "natočeno v Česku". Já se na tom v poslední době bavím lépe než na oblíbené Partičce. A navíc se i občas něco zajímavého dozvím. Často především to, jak dokáží být lidé důvtipní, pohotoví a vtipní. Kohák mi nevadí, ale jeho humor pro mě není to pravé ořechové. Zato Banášová, Šmoldas a Hezucký by měli být snad v každém díle. A Knor s Kohákem to vždy výborně doplňují. ()

Reklama

stephano 

všechny recenze uživatele

Jedná se o kopii Britského pořadu, který jsem měl možnost také shlédnout. A můžu říct že mě česká verze baví víc. Chápu že lidi co viděli Britskou verzi a řadí se mezi fanoušky, tak tu českou po peti minutách odsoudí a už se dál dívat nebudou. Např 4 díl jsem měl záchvaty smíchu prakticky celý. V britské verzi sem se pousmál vždy párkrát za díl. ()

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Úplné totální dno suchýho hajzlu někde v zahrádkářské kolonii. To měl být jako zábavný pořad? Ne tedy že by mě cokoliv České produkci kdy překvapilo, vrchol nevkusu a trapnosti jsme už zažili 1000x a tohle je jen další do pořadí. A nevím proč si někdo myslí že to vyčpělá fetka diskoték (To já ne, někdo mi hodil něco do pití) a trubka z rádia zachrání. Už z upoutávek bylo nadmíru jasné že sliz "trapnosti" poteče z LCD jako menzes! Táhle, dlouze a několik dní! ()

JirkaLexa 

všechny recenze uživatele

Dnes poprvé jsem našel čas na tento nový pořad nebo spíše talk-show. Byl jsem opravdu potěšen a neskutečně pobaven. Místy jsem dostával až záchvaty smíchu z některých poznatků a komentářů hostů a také samotného moderátora Leoše Mareše, který opět potvrdil své kvality a dokázal, proč zrovna on je nejznámější a nejlépe placeným moderátorem u nás... 80% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno