Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Oonika 

všechny recenze uživatele

Uvidíme, co přinese další díl, jestli půjdu s hodnocením výš, nebo níž. Leoš Mareš je tradičně trapný, celý systém této šou mi moc nedává smysl, nebo jestli to bylo špatně vysvětlené, nevím. První díl zachraňoval Miloš Knor a Patrikem Hezuckým. Jejich vtípky byly povedené. Ale jinak dost smutný pokus... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani mně moc nepřekvapuje, že tento vědomostní pořad po nějaké době pro nízkou sledovanost zrušili. Kam se vecpal Leoš Mareš, to většinou stálo z a hovno. Nevím jak ON, může být považován za snad i nejlepšího moderátora v ČR. A neúspěchy měl hlavně ve chvíli, kdy náplní pořadu nebylo zpívání mladých talentů, ale právě ON sám měl humornou formou vést celý obsah pořadu. Nebýt hostů, jejich vtipných grimas, hlodů a odpovědí, no a samozřejmě Hezuckého, který ze sebe toho blbečka dělá rád – byla by to hotová katastrofa. Takhle se u toho divák alespoň zasmál, pokud zrovna Mareš v brýlích nekecal ty svoje nesmysly a rádoby humorné glosy… ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že Mareš není Fry, Hezucký není Alan, přesto myslím, že pokus o českou mutaci QI nedopadl tak špatně jak se na první pohled mohlo zdát. Samozřejmě, že dost záleželo na hostech samotných, ale ve výsledku jsem si u každého dílu zaručeně pobavil. Nejzajímavější hosté: Banášová, Knor, Šmoldas, P. Vydra ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Jedná se o kopii Britského pořadu, který jsem měl možnost také shlédnout. A můžu říct že mě česká verze baví víc. Chápu že lidi co viděli Britskou verzi a řadí se mezi fanoušky, tak tu českou po peti minutách odsoudí a už se dál dívat nebudou. Např 4 díl jsem měl záchvaty smíchu prakticky celý. V britské verzi sem se pousmál vždy párkrát za díl. ()

Sejk odpad!

všechny recenze uživatele

Podle Mareše tento pořad připravoval několik let. Už tohle nechápu, protože to okopíroval podle geniální anglické verze. Bohužel těch několik let jeho práce udělalo z pořadu průjem. Umění něco takového pokazit jen svou postavou. Sledovanost posledního dílu 300 000 lidí. Před tím Prima zrušila Nikdo není dokonalý, protože sledovanost klesla na 350 000 lidí. Mareši už táhni. Navždy! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno