Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak, tady bych prosil vysvětlení!?!?! Tuzemské televize pořád hledají.....houká na nás Bubo Bubo, reinkarnují se dvacet let mrtvé formáty, pořád někdo tančí, pořád někdo zpívá, pomalu žonglující slon jezdí na zebře, ale když zatuchlou místností zavane náznak čerstvého vzduchu, tak okamžitě zavřít okno, protože divák made in český gauč má radši osudem zkoušené nekonečné doktory. Nerozumím, nechápu, není mi jasno......ano, bývalý "pán kožichů" vtom lehce plaval, ale když se sešla opravdu vypečená partička (krom stálého hosta Hezuckého bych jmenoval např. Knora, Rupperta, Banášovou, Šmoldase a samozřejmě "kanonýra" Jakuba Koháka), tak šlo v dané době o suverénně nejlepší domácí televizní pořad. ps: kde se podepisuje petice za návrat QI na televizní obrazovky. ()

Sejk odpad!

všechny recenze uživatele

Podle Mareše tento pořad připravoval několik let. Už tohle nechápu, protože to okopíroval podle geniální anglické verze. Bohužel těch několik let jeho práce udělalo z pořadu průjem. Umění něco takového pokazit jen svou postavou. Sledovanost posledního dílu 300 000 lidí. Před tím Prima zrušila Nikdo není dokonalý, protože sledovanost klesla na 350 000 lidí. Mareši už táhni. Navždy! ()

Reklama

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Úplné totální dno suchýho hajzlu někde v zahrádkářské kolonii. To měl být jako zábavný pořad? Ne tedy že by mě cokoliv České produkci kdy překvapilo, vrchol nevkusu a trapnosti jsme už zažili 1000x a tohle je jen další do pořadí. A nevím proč si někdo myslí že to vyčpělá fetka diskoték (To já ne, někdo mi hodil něco do pití) a trubka z rádia zachrání. Už z upoutávek bylo nadmíru jasné že sliz "trapnosti" poteče z LCD jako menzes! Táhle, dlouze a několik dní! ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Nechápu lidi co to hodnotí ještě před koncem odvysílání prvního dílu. Mě se to líbilo. Vtipné a hlavně to nebylo zbytečně dlouhé. Na originál to samozřejmě mít nebude, ale musíme brát ohled na to, že se to nesnaží překonat původní verzi, ale naopak se to snaží postavit na vlastní nohy coby česká verze. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Jedná se o kopii Britského pořadu, který jsem měl možnost také shlédnout. A můžu říct že mě česká verze baví víc. Chápu že lidi co viděli Britskou verzi a řadí se mezi fanoušky, tak tu českou po peti minutách odsoudí a už se dál dívat nebudou. Např 4 díl jsem měl záchvaty smíchu prakticky celý. V britské verzi sem se pousmál vždy párkrát za díl. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama