Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Akčňák z kategorie pomůžu poldům dostat moje bývalý kámoše zločince za katr a dostanu milost. Film mě kupodivu nenudil. Drsňácká gesta a činy s nekompromisním průběhem postupné likvidace zločinců mi nepřišli tak špatně. Divím se ovšem, že se vůbec někdo do tak ohraného scénáře vůbec pustil. U mě je to průměr, dám tři hvězdy.... ()

TSZ 

všechny recenze uživatele

Hlavním problémem Bad Country je zejména to, že je zcela nezajímavě natočená. Většinu doby se tak ve filmu dějí nezajímavé věci o kterých se až později, z reakcí zúčastněných, dozvíme, že byly zajímavé/důležité. Nevím, zda je na vině scénář nebo režie, či jakýkoliv jiný faktor, ale jedná se skutečně o velmi nudné béčko, jehož existenci nedovedu obhájit asi ničím. Pokud máte chuť na podobný žánr, existuje spousta lepších variant. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Trochu nadhodnotím, napriek tomu, že si uvedomujem, o aký priemerný film ide. Problém je v réžii, ktorá občas pôsobí dojmom, že režisér si pomýlil áčkovú produkciu s flákom pre Seagala alebo JCVD. Na druhú stranu ale ide o fakt brutálnu drsňárnu a scenár sa s divákom určite nehrá v rukavičkách. Umrie tu kadekto, odstrieľajú sa tu prsty a postupne zisťujete, že tento príbeh nemôže mať happy end, aj keď to tak na prvý pohľad môže vyzerať. Samozrejme to tiahnu do vyššej ligy Dafoe a Dillonom, Berenger ako mafián číslo jedna je ultra nechutný, a oni sú aj dôvodom vyššieho hodnotenia. No Bad Country mi skrátka sadol. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo až tak průměrné, je to celkem zajímavý film. Jenže ono to průměrné je a nepřináší to nic moc navíc. Herci jsou dobří, jejich výkony přesvědčivé přesně tak, jak je potřeba. Není to moc zamotané, je to prostě o chlapech, co chtějí udělat jednu dobrou věc i když je zde riziko, že to nemusí přežít. Fajn, ale nic skvělého. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Ty vole ja už som úplne konsternovaný z hodnotení na tejto databáze. Tak oni Vám naservírujú parádne krimi s perfektnými hercami a vy tomu dáte mizerných 57%. Waco a tebe chcem odkázať, aby si ostal pri céčkových a béčkových akčných filmoch, pretože o iných žánroch vieš kulové... toto má byť akčný film až na poslednom mieste... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama