Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Hild 

všechny recenze uživatele

Taková milá, vtipná a nevtíravá jednohubka. Bavila jsem se, Miles Teller se narodil pro role obrovských sympaťáků, se kterýma byste šli rádi na pivo. Škoda akorát té klišoidní a násilné závěrečné půlhodinky, která už je jakoby úplně z jiného filmu, přitom tvůrcům se nabízelo tolik variant, kam film nasměřovat a oni si vybrali tu nejjednodušší. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Taková ta oddychovka pro všechny, co mají rádi netradiční teen komedie (ono hrdinové už teen nejsou, ale sorry, chovají se tak). Především konverzačka, která nenudí, je to v podstatě two man/woman show a stopáž nějaká hodina a 20 minut je strašně fajn. Jen ten konec byl trochu hodně WTF (nechat holku zabásnout, protože chcete zjistit její příjmení je trochu moc a když mu ona během minuty odpustí, to je taky trochu moc). ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Úžasně vtipná and kouzelná romcom s okouzlujícím obsazením (Miles Teller mě momentálně dostává všude, kde se objeví). Dlouho už jsem se takhle nesmála nahlas. Navíc film umí přejít nečekaně na vážnou vlnu, která vůbec nebyla na škodu. V tomhle filmu se dnešní generace určitě najde. Obvious Child, Comet a Two Night Stand jsou pro mě zlaté trio nečekaně povedených a upřímných romcom za minulý rok, na které se kdykoliv podívám znova. ()

sugythesugar 

všechny recenze uživatele

Dostalo ma to. Jednoduchá zápletka pre "uväznenie" dvoch ľudí (ehm ehm trochu to smrdí Orient Expresom) na jednom mieste aby sa mohli zamilovať. Je to trochu indie, trochu drama, ale najmä komédia. Povedal by som, že dosť generačná komédia. Divím sa, že mi tak dlho uchádzala. Rád si to zopakujem. EDIT po dvoch roch: Analeight Tipton. Herečka, ktorá nie je prvoplánovo sexy, ale má niečo do seba. Jej herecký tandem dotvára skvelý Miles Teller (Whiplash). Jednoduchá zápletka o dvoch ľuďoch v zvláštnych obdobiach svojho života. Chcú si jednoducho vyčistiť hlavu jednorázovým sexom. Plány im trošku skomplikuje snehová kalamita, ktorá im znemožní sa nenápadne vyplížiť a ísť domov (walk of shame). Samozrejme, že po netypickej noci majú na seba utvorené isté názory, ktoré si veľmi rýchlo a často bez servítky navzájom povedia. Ale aj tak postupne zisťujú, že majú spolu niečo spoločné. Toto režijné cvičenie, kedy sú dvaja ľudia zavretí v jednom byte, je pre Valentínky večer počas panovania koronavírusu docela dobrý tip na večerný film. ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Do neškodného priemeru film posúva len moja inklinácia k romantickým komédiám, príjemná hudba a asi najviac ústredná herecká dvojica. Kvôli prijateľnej dĺžke utečie skôr, ako vás napadne sa pozrieť na hodinky, ale nezanechá ani tú najmenšiu stopu. Scenár operuje s niekoľkými pomerne interesantnými motívmi rekonštruujúcimi zápletku o mladej láske, ktorú sme už videli toľkokrát. Zakaždým inak, no často zábavnejšie. Postavám sa skrz dialógy nedarí vyjadriť svoju osobnosť, vyfarbia sa ako nemé výkričníky, ktoré v divákovi neevokujú absolútne nič. Človek vážne spozornie, iba ak Analeigh Tipton zo seba začne zhadzovať kúsky oblečenia. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama