Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi to přišlo dost tuctové, ale po dvou scénách (návštěva, gauč a videohry; návštěva párty s obřím čůrákem) jsem najednou většině postav propadl. Sice se později hlavní postava zachovala jednou děsně nelogicky, ale to už nemohlo můj spokojený dojem z filmu ohrozit. Zaca Efrona mám rád, dokáže se shodit, ale dokáže předvést i něco víc. Imogen je také roztomilá, takže ve výsledku jde o trochu zábavnou romantickou komedii, kde postavy nijak moc neční nad typy obyčejných lidí, kde je sice dost jasné, jak vše dopadne, ale máme na konci radost a je nám fajn, že to tak skutečně dopadlo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nebyl jsem zmatenej, protože mi dala kopačky, ale proto, že jsem vůbec netušil, že spolu chodíme." Být o pár desetiletí mladší, tak bych si z tohoto snímku asi odnesl nejednu fintu, jak být spokojeně zasouvající single. S odstupem let jsem si ale spíše užil ty namachrované hlášky, černocha s oranžovým penisem, zajímavé způsoby močení a zamiloval jsem se do Chelsea. Jednak se mi líbila, druhak skvěle dohazovala a třeťak z ničeho nedělala problém. Kdybychom byli volní, tak jí určitě brnknu, ale takhle platonicky, se samoopalovacím krémem v ruce, to taky není špatné. ()

Reklama

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Dokonce jsem přemýšlela i nad čtyřmi hvězdičkami. Na to, že jsem od filmu moc nečekala, mě docela překvapil. Párkrát jsem se při něm usmála, jednou jsem se dokonce neubránila hlasitému smíchu. Jedná se sice o oddechovku s průměrnými herci, ale musím přiznat, že jsem si nebyla až do konce jistá, jak to celé dopadne. I přesto, že jsem opačného pohlaví než hlavní hrdinové, několikrát jsem se v jejich chování viděla. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zbytečné nic o vztazích, když se tři přátelé rozhodnou nemít vážnou známost a jen si užívat, ale pak se tak nechovají. Humor hodně vydřený a plynoucí z provařených situací (pár přistižený inflagranti, protože zapomněl zavřít dveře/ trapas plynoucí z toho, že někdo přijde na večírek za vypečenou masku, jenomže večírek vůbec není maškarní - a on si tu masku pochopitelně nesundá, i když by mohl, takže se trapas natahuje jak turecký med). Navíc se hlavní hrdina chová k dívce dost příšerně, ale ona mu pak KOUSEK DĚJE po jednom veřejném vyznání lásky řekne: Vše odpuštěno. Hloupý film. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $26,068,955Tržby Celosvetovo $53,068,955Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,291,916 //počet predaných kusov 37,279Tržby za predaj DVD v USA $2,832,516 //počet predaných kusov 135,716║ dosť sa tlačí na pílu, chce to byť na silu zábavné a moc otvorené svojimi hovorenými úchylkami, na romantickú komédiu opäť zbytočné prestrelené a ku koncu pre-umelo naivne presladčené /40%/ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama